facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Mimi Kirk - cea mai sexy vegetariana trecuta de 50 de ani

Stil de viata

In anul 2009 Mimi Kirk a castigat titlul de "Cea mai sexy vegetariana trecuta de 50 de ani", in urma unui clasament organizat de PETA.

mimi-kirk4

Mama a patru copii si bunica a sapte nepotii, nascuta in 1938
"Cred in protectia animalelor, sunt vegetariana, de fapt vegana, nu consum produse animale si cred ca mancarea din ziua de azi e plina de antibiotice, steroizi. Nu ma deranjeaza ca imbatranesc, vreau doar sa fiu sanatoasa, imi place sa calatoresc, am un iubit tanar, vreau sa ma simt bine. In fiecare dimineata beau o bautura verde si cred ca fiecare ar trebui sa faca asta. In bautura pun legume ca telina si castravete, bune pentru piele, spanac, fructe (mere, ananas sau orice alte fructe).
Iubitul meu are 51 de ani, suntem de 7 ani impreuna. Cand iesim impreuna eu alerg mai repede decat el. Prin urmare, nu-mi simt varsta, ma simt de parca as avea 20 de ani. Si stiu ca e datorita dietei. E important ceea ce mananci."

Mimi este vegetariana de cand avea 30 de ani. Fiind un exemplu de viata sanatoasa, Mimi a convins mai multi membri de familie si prieteni sa devina vegetarieni de-a lungul anilor.
Cand este intrebata daca este sexy sa fii vegetarian, Mimi raspunde: "Ei bine, da, este sexy. Sa ai 70 de ani si inca sa porti fusta scurta de blugi... desigur ca ma simt sexy. Sexy la 70 de ani."

Poate fi gasita si pe Facebook la adresa: http://www.facebook.com/photos.php?id=1617933053#!/pages/Mimi-Kirk/109888045694543

mimi-kirk2

mimi-kirk3

mimi-kirk

 

Articole despre


Articole din Stil de viata