facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Gangaji - Razand pe drumul catre Sine

Documentare

Oamenii au adeseori anumite idei preconcepute despre cum arata sau trebuie sa arate un om spiritual. Insa un om cu adevarat spiritual si elevat este complet spontan, imprevizibil si nu se comporta niciodata dupa anumite tipare sau idei false ale societatii. Iata cateva momente inedite, amuzante si pline de nonconformism din conferintele lui Gangaji.


Gangaji împărtășește un mesaj, acest lucru simplu este o invitație de a schimba loialitatea de la activitățile de mintea ta la prezența eternă a ființei tale.

Născuta în Texas în 1942, Gangaji a crescut în Mississippi. Dupa ce a absolvit Universitatea din Mississippi în 1964, s-a căsătorit și a avut o fiică. În 1972, s-a mutat la San Francisco unde a început să exploreze niveluri mai profunde ale ființei ei. A practicat Zen și meditația Vipassana, a ajutat un Centru tibetan de Meditație budista și a profesat ca acupuncturist în San Francisco Bay.

În ciuda succeselor sale, Gangaji a continuat sa experimenteze o dorință profundă și persistentă pentru îndeplinire. Ea a urmărit mai multe căi de a-si schimba viata. Deziluzionata, ea a făcut o rugăciune finală pentru a primi un ajutor real. În 1990, ca răspunsul la rugăciunea ei a venit pe neașteptate, luând-o în India la reuniunea care va schimba totul. Acolo, pe malurile râului Ganga, ea l-a întâlnit Sri HWL Poonja, de asemenea, cunoscut sub numele de Papaji, care i-a deschis porțile de auto-recunoaștere. În această întâlnire, povestea de suferinta a lui Gangaji s-a încheiat și promisiunea unei viati adevarate a inceput sa se manifeste.

In ziua de azi, Gangaji calatoreste prin lume vorbind cautatorilor de adevar de peste tot. Ca profesor și autor, ea împărtășește experiența sa directă a mesajului esențial primit de la Papaji și oferă-l tuturor celor care doresc să descopere o împlinire adevărată și durabilă. Prin viața și cuvintele ei, ea ne arata cum este cu adevărat posibil pentru a descoperi adevărul a ceea ce suntem.

Articole despre


Articole din Documentare