facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Gregg Braden - Vindecand cancerul prin tehnologia emotiilor

Documentare

"Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră – o mutaţie în credinţele noastre – să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.

Gregg-Braden

Un număr din ce în ce mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează că universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi” substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.
Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă."

"După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţiile. Alăturaţi-vă lui Gregg, pe măsură ce ne povesteşte despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!"

"Cand resimtim o emotie in inima, cream in interiorul corpului unde electice si magnetice, care se propaga dincolo de corpul nostru, catre exterior. Ceea ce face interesul acestei cercetari, este ca aceste unde se propaga pe o distanta mare, ce depaseste cativa metri, acoperind suprafate kilometrice. Exact ceea ce se petrece si acum, in aceasta incapere, in care se produc emotii ce cuprind spatiul mult dincolo de aceasta cladire, dincolo de aceste ziduri.
Si veti putea vedea ca atunci cand foarte multi oameni se reunesc sub acelasi sentiment, acele inimi care se unesc intr-o singura simtire, pot produce o schimbare in lume! Si veti vedea in ce masura!

Matricea divina, este un camp care reflecta realitatea noastra curenta, de acum, nu din viitor, nu din trecut, ci a momentului. Deci, orice alegem sa experimentam in viata noastra, trebuie mai intai simtit in inima, ca si cand deja s-ar fi implinit!"

De-a lungul acelei perioade, am avut șansa să văd unele înregistrări video care arătau cum se vindeca o tumoare canceroasă cu un diametru de 7,5 cm din corpul unei femei care, după standardele medicale vestice, ar fi fost declarată inoperabilă. Această femeie a mers, cu ultimele puteri, la un spital fără tratamente medicamentoase în Bejing, China.  

În procedura documentată video, femeia stă întinsă pe patul de spital. Este trează, perfect conştientă și crede în procesul care este pe cale să aibă loc. În fața ei se află un tehnician care mânuieşte o baghetă de ultrasunete deasupra abdomenului ei inferior, pe care-l putem vedea pe ecranul dublu al unui televizor. În partea stângă a ecranului se face o poză, o captură video, ca referinţă. Aşa că putem vedea care a fost condiţia femeii la acel moment. În partea dreaptă a ecranului, putem vedea în direct trei specialişti care se află în spatele ei și care acţionează energetic asupra trupului ei prin trăirile experimentate de corpurile lor. Ei încep să rostească incantaţii ale unui cuvânt pe care l-au ales împreună ca fiind unul ce le întăreşte sentimentul că ea e deja vindecată. Invocaţia spune în esenţă, „deja vindecat”, „deja realizat”. Pe măsură ce ei manifestă această trăire și spun aceste cuvinte împreună, pe ecranul televizorului putem observa, în direct, cum tumoarea cancerigenă dispare în mai puţin de 3 minute, în timp real. Nu este vorba de unul din acele cadre de documentar derulate rapid, care arată un trandafir ce se deschide în 30 de secunde, procesul durând, de fapt, zile întregi. Aici, totul se petrece efectiv în 2:40 minute. Corpul ei a rezonat cu trăirile specialiştilor, care erau antrenaţi să aibă acest gen de trăiri. Și ei nu simţeau altceva decât că se aflau în prezența unei femei deja vindecate, pe deplin revigorată. Ei nu o vedeau ca pe o femeie bolnavă. Nu spuneau „Cancer rău, trebuie să ieşi afară!”.Sursa: dincolo-de-limite.blogspot.com

Articole despre Gregg Braden, cancer