Beneficii ale bananelor foarte coapte, cu pete maronii
Alimentatie si nutritie
Bananele cu coaja neagră combat CANCERUL
Bananele foarte coapte conţin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.
Un grup de cercetători din Tokyo, condus de profesorul Senji, a studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care bananele coapte îl prezintă.
Aceştia au descoperit că cele mai puternice efecte asupra sistemului imunitar l-au avut bananele, animalele hrănite cu banane coapte prezentând un sistem imunitar foarte puternic, rezistenţă la stres şi un număr mai mare de globule albe în sânge – globule implicate în procesele imunitare. Alte alimente studiate pentru efectul lor au fost: merele, strugurii, pepenele rosu, perele şi curmalul japonez.
Bananele coapte conţin antioxidanţi
Bananele coapte prezintă un conţinut ridicat în antioxidanţi. Antioxidanţii sunt substanţe care pot anula efectele nocive ale radicalolor liberi. Aceşti radicali liberi pot rezulta în urma metabolismului şi pot afecta integritatea celulelor, producând ceea ce numim stres oxidativ. Radicalii liberi sunt încriminaţi ca fiind implicaţi în formarea cancerului.
Iată şi alte beneficii ale bananelor:
Bananele cresc imunitatea;
Bananele sunt alimente energizante, indicate în perioadele de suprasolicitare fizică şi intelectuală. Bogate în carbohidraţi, bananele ajută creierul în procesele de memorare;
Prin antioxidanţii conţinuţi, bananele menţin tinereţea şi fac pielea mai frumoasă;
Banana este un bun diuretic natural, scăzând endemele şi tensiunea arterială.
Bananele previn osteoporoza, fiind indicate cu precădere in alimentaţia femeilor.
Bananele reglează tranzitul intestinal şi ameliorează durerile de stomac.
Bananele foarte coapte conţin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.
Un grup de cercetători din Tokyo, condus de profesorul Senji, a studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care bananele coapte îl prezintă.
Aceştia au descoperit că cele mai puternice efecte asupra sistemului imunitar l-au avut bananele, animalele hrănite cu banane coapte prezentând un sistem imunitar foarte puternic, rezistenţă la stres şi un număr mai mare de globule albe în sânge – globule implicate în procesele imunitare. Alte alimente studiate pentru efectul lor au fost: merele, strugurii, pepenele rosu, perele şi curmalul japonez.
Bananele coapte conţin antioxidanţi
Bananele coapte prezintă un conţinut ridicat în antioxidanţi. Antioxidanţii sunt substanţe care pot anula efectele nocive ale radicalolor liberi. Aceşti radicali liberi pot rezulta în urma metabolismului şi pot afecta integritatea celulelor, producând ceea ce numim stres oxidativ. Radicalii liberi sunt încriminaţi ca fiind implicaţi în formarea cancerului.
Iată şi alte beneficii ale bananelor:
Bananele cresc imunitatea;
Bananele sunt alimente energizante, indicate în perioadele de suprasolicitare fizică şi intelectuală. Bogate în carbohidraţi, bananele ajută creierul în procesele de memorare;
Prin antioxidanţii conţinuţi, bananele menţin tinereţea şi fac pielea mai frumoasă;
Banana este un bun diuretic natural, scăzând endemele şi tensiunea arterială.
Bananele previn osteoporoza, fiind indicate cu precădere in alimentaţia femeilor.
Bananele reglează tranzitul intestinal şi ameliorează durerile de stomac.