facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Viata ta este in mainile tale

Evenimente

Draga cititorule,

Sunt sigur ca stii cum ai vrea sa fie viata ta ideala. Poate ai o imagine detaliata despre asta, sau poate ai doar o idee vaga, dar sigur stii ce iti doresti.

Nu am intalnit pana acum pe cineva care sa nu isi doreasca cel putin sa fie fericit, sa aiba relatii frumoase, sa fie prosper si sanatos. Sigur ca fiecare defineste fericirea in felul lui, dar toti o cautam.


Daca tot iti doresti sa fii fericit, ce anume provoaca problemele din viata ta? De ce nu merg lucrurile in viata ta exact asa cum iti doresti sa mearga? Exista cineva sau ceva in lumea asta care se opune fericirii tale?

Vestea buna este ca nu e nimeni sau nimic in univers care sa iti vrea raul. Universul este perfect si functioneaza fara erori.

Sursa problemelor cu care te intalnesti in viata este chiar la indemana ta, mai concret in subconstientul tau. Asta nu inseamna ca TU esti problema, ci inseamna ca sursa problemelor sunt niste informatii continute in subconstientul tau. Aceste programe sunt cele care iti proiecteaza conjuncturile din viata ta, asa cum informatiile de pe o rola de film proiecteaza un film pe ecran.

S-ar putea sa nu iti placa sa auzi ceea ce tocmai ti-am spus, dar, gandeste-te o clipa. Daca sursa problemelor este undeva in tine, inseamna ca tu ai putere deplina in viata ta. Inseamna ca poti schimba ceva, daca vrei.

Imagineaza-ti cum ar fi daca sursa problemelor tale ar fi altundeva decat in tine insuti.

Cum ar fi daca ar trebui ca o alta persoana sa se schimbe pentru ca tu sa fii fericit? Ce sanse reale ai avea sa se intample asta? Mai mici decat sa castigi premiul cel mare la loterie.

Cum ar fi daca ar trebui ca economia si mediul politic sa functioneze perfect pentru ca tu sa poti obtine prosperitatea visata? Nu cred ca asta s-a intamplat vreodata in istorie, asa ca nu cred ca merita sa astepti.

Atunci cand intelegi exact ce sunt problemele, unde se afla ele, si cum pot fi rezolvate, viata ta este in mainile tale. In loc sa te frustrezi cand apare o problema, poti sa alegi in orice moment sa stergi cauza acesteia. Cand faci asta, problemele nu dispar brusc din viata ta, dar calitatea vietii tale creste de la an la an si stii ca esti pe drumul cel bun.

Iti spun din experienta ca, pe masura ce cureti programele din subconstient, viata ta nu devine exact asa cum ti-o imaginai. Devine mult mai frumoasa. Nu suntem capabili sa ne imaginam tot ce putem primi daca suntem dispusi sa ne asumam responsabilitatea pentru viata noastra. Asa ca te provoc sa traiesti o viata in care fericirea ta depinde doar de tine.

Daca vrei sa inveti o metoda prin care sa poti curata cauzele tuturor problemelor din subconstientul tau, te invit la seminarul I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I.

I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® (SITH®) este o metoda Hawaiiana actualizata de solutionare a problemelor, prin eliberarea programelor subconstiente care genereaza probleme in viata noastra de zi cu zi.

SITH® a fost creata de catre Morrnah Nalamaku Simeona, o Kahuna Lapa’au (Kahuna vindecatoare) Hawaiiana. Ca Master Teacher al acestei metode, ea a tinut seminarii in toata lumea, inclusiv in spitale, colegii si universitati. Morrnah a tinut cursuri chiar si la ONU, de trei ori. Ea a fost recunoscuta de către Statul Hawaii ca o Comoara Vie în 1983.

Gasesti toate detaliile despre seminarul IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I din 2017, si te poti inscrie, aici:https://goo.gl/3c4U0D

Iti dorim tie, familiei, rudelor si stramosilor tai PACE dincolo de orice intelegere!

Emil Moldovan

Coordonator si instructor al seminariilor SITH® pentru Romania
emil@hooponoponoromania.ro
0724 333 909

Articole despre


Articole din Evenimente