facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

The Game Changers, 2018

Documentare

James Cameron, Arnold Schwarzenegger și Jackie Chan au produs împreună un documentar menit să desființeze numeroase mituri legate de consumul de carne în defavoarea unei diete bazate exclusiv pe plante. În contextul în care majoritatea argumentelor împotriva veganilor pleacă de la afirmația ”de unde îți iei proteinele”, această peliculă vrea să răspundă la astfel de întrebări.
Percepția generală din piață este că avem nevoie de proteine pentru a duce o viață sănătoasă și, cu atât mai mult, în momentul în care faci sport de performanță. Dacă ar fi să crezi însă noul documentar The Game Changers, realitatea nu este chiar așa. Aparent, există și mult marketing în spatele acelei mentalități, marketing promovat de industria producătoare de vită, pui, etc.

TheGameChangers

The Game Changers are în spate nume precum James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Lewis Hamilton sau Novak Djokovic și toți sunt de acord că nu ai nevoie de carne pentru a duce o viață sănătoasă pe termen lung și nici măcar pentru a fi un sportiv de performanță.

Pe lângă interviuri cu diverse vedete, filmul este construit în jurul poveștii unui fost luptător de UFC, James Wilks. El se deplasează în diverse colțuri ale lumii și interacționează cu oameni de știință și diverși atleți din varii domenii, doar pentru a ajunge la concluzia că, tot ce a învățat despre proteine este o minciună.

Articole despre dieta vegana, veganism