facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum sa gasesti o pisica pierduta: o metoda unica din Japonia se dovedeste a fi surprinzator de eficienta

Spiritualitate

 

Proprietarii de animale de companie jură că această tehnică neconvențională funcționează și pentru câinii pierduți.

Știm cu toții că pisicile adoră să-i privească cu dispreț pe proprietarii lor umani, dar niciodată nu credem că de fapt își vor întoarce coada și vor pleca, mai ales când suntem mereu iubitori si le spălam labutele, le asiguram căldură și boluri nenumarate de apă și mâncare.

Cu toate acestea, în ciuda întregii noastre iubiri și afecțiuni, există feline care sunt disperate să iasă afara și să exploreze și, cu puțină atenție pentru sentimentele oamenilor, ele pot fi plecate ore întregi, zile sau săptămâni, fără să se oprească măcar să ia în considerare ca vă faceți griji.

pisici

Asta s-a întâmplat recent cu utilizatorul japonez de Twitter @charlie0816, când iubita lui pisică a scăpat și nu s-a mai întors acasă timp de două zile. Cu toate acestea, povestea are un final fericit, datorită folosirii unei metode neobișnuite găsite pe Twitter, pe care @charlie0816 vrea acum să o împărtășească cu proprietarii de animale de companie din întreaga lume.
„Pisica mea a scăpat în urmă cu două zile și nu s-a mai întors, dar cineva de pe Twitter a spus:„Vorbiti cu pisicile din cartier și spuneti-le: „Dacă imi vedeți pisica, vă rog să-i spuneți să vina acasă” este o tehnică eficientă. „Așa că aseară, m-am dus la magazinul local și am încercat sa vorbesc cu pisicile rătăcite de acolo, iar apoi în această dimineață pisica noastră s-a întors acasa. Eh... chiar e pe bune?

Scepticii ar putea să sară rapid la concluzii, subliniind că ar putea exista un număr de motive care explică motivul pentru care pisica s-a întors acasă și că sincronizarea a fost doar o coincidență.

Cu toate acestea, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost numărul de răspunsuri ale altor persoane care au spus că au rezultate similare cu propriile lor animale de companie pierdute după ce au vorbit cu animalele rătăcite din zonă, lăsându-ne să ne întrebăm dacă această metodă ar putea funcționa într-adevăr.

„Mama a făcut același lucru pentru un copil care și-a pierdut pisica după doar două zile după ce a avut-o. Ea le-a spus asta pisicilor de pe strada, iar pisica a revenit a doua zi! ”

„M-am dus să-mi caut pisica cu o conserva de mâncare pentru pisici și când o pisica vagaboanda mi-a taiat calea, am hrănit-o și i-am vorbit, iar pisica mea s-a întors peste o oră.”

„Când mi-am pierdut pisica, o pisica vagaboanda a trecut prin casa noastră, așa că am întrebat-o dacă știe unde este pisica mea. A miorlait si apoi s-a îndreptat încet spre magazie și a mai miorlait în fața ei. Apoi mi-am auzit pisica mea mieunand din interior! ”

„Pisica noastră a dispărut în ziua în care ne-am mutat la noua noastra casa și a lipsit o săptămână. Am cerut ajutorul unei pisici vagaboande și a doua zi pisica vagaboanda a revenit cu pisica mea. Am fost uimit! "

„Câinele nostru a dispărut, așa că am rugat o pisica să ne ajute, apoi câteva minute mai târziu a revenit cu câinele nostru. Am fost uimit și impresionat în același timp! ”

Acestea au fost doar un mic eșantion din zecile de mărturii care atestă eficiența conversației cu pisicile atunci când căutați animale pierdute. Ar putea fi cu adevărat o coincidență în toate aceste cazuri? Sau animalele de companie încearcă să se întoarcă doar atunci când se tem că ar putea să-și piardă servitorii umani în fața concurenței feline din cartier?
S-ar putea să nu obținem niciodată răspunsurile la aceste mistere, dar dacă veți incerca pe viitor să căutați un animal pierdut, aceasta ar putea fi doar o metodă care merită încercată. La urma urmei, pisicile par să știe - și să vadă - mult mai multe decât noi, iar uneori, când le vorbim, chiar vorbesc înapoi, dovedind că într-adevăr pot înțelege indiciile noastre verbale!

Articole despre pisica, pisici


Articole din Spiritualitate