facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Remediu natural contra cancerului - Aloe Vera

Fitoterapie

În ziarul "Listin" din Santo Domingo a fost publicat în urmă cu o lună un articol în care este descris un remediu natural împotriva cancerului realizat de un călugăr franciscan, Fray Romano, actualmente profesor  la Seminariul din Belén.

aloe-vera

"Eu tratez cancerul şi fiecare persoană poate să o facă, fără să facă miracole, doar aplicând produsele pe care le produce  Mama Natură. Înainte de a vă da reţeta, vreau să vă  spun despre experienţa mea personală asupra Binecuvântatei Reţete. Ştiu diverse persoane care s-au vindecat, după ce au băut remediul, cărora li s-a dat doar o lună de trăit, având diverse tipuri de cancer în faze terminale".
Reţeta pentru tratarea cancerului :
1. - ½ sau 1 kg  de miere de albine
2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila  (Vera)
3. 3 linguri de cogniac, whisky sau ţuică (ca dilatator)Se şterge praful de pe frunze şi spinii se îndepărtează. Apoi, planta se taie în bucăţi mici. Astfel tăiată planta, se introduc toate elementele într-un mixer licuador şi se mixează, până se face o  pastă vâscoasă. Astfel se poate deja întrebuinţa. Se poate pune în  frigider sau lăsa afară, dupa dorinţa fiecăruia.
NU TREBUIE SĂ SE SCOATĂ PARTEA EXTERIOARĂ A FRUNZEI ŞI NICI SĂ NU SE  TREACĂ PRIN SITĂ ACEST REMEDIU !!!

Călugărul Romano ne dă sfatul că trebuie luată o lingură mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă. Această cura  trebuie să dureze cel puţin 10 zile şi numai dacă analizele arată că nu aţi avut rezultatul scontat, se mai poate repeta încă de 4 ori, până la remiterea totala. Ceea ce se menţionează este faptul că pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun şi nu trebuie să ne îngrijorăm.  Continuă zicând că, dacă dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se văd rezultatele dorite, să repetăm tratamentul, după ce s-au  facut examenele respective ca să vedem dacă tumoarea nu a cedat, să  mai facem încă până la 4 tratamente (a câte 10 zile), până la  vindecarea totală. De 6 ani, calugărul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane în Belén şi împrejurimi.  El zice că  nu doar tratează cancerul, ci şi îl previne.

Tratează cancerul de piele, de creier, de plămâni, de prostată, leucemia etc. De asemenea povesteşte că a tratat o călugăriţă tânără, de numai 29 ani, bolnavă de scleroză. Cei care doresc o mărturie din partea unei persoane  care s-a vindecat de cancer pulmonar, îl poate contacta pe dl. Fausto  Pimentel, în Santo Domingo, la telefonul.: ( 809) 247-2316.

SURSA: AMOS NEWS

Articole despre Aloe Vera