facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

PROBLEMELE la SANI si remediile anexe

Sanatate


În decursul ultimilor (mulți) ani, am colectat niște soluții foarte interesante pentru multe probleme cu sânii, încluzând dar nelimitându-se la cancer, leziuni și umflături neidentificate.
Mulți medici își avertizeaza pacienții, până ajung să le fie frica, să-și facă mamograme regulate și controale pentru aceste umflături și protuberanțe, dar niciodată nu educă persoanele respective pe tema prevenirii acestora, nici cum să scape de ele în mod natural.
Sânii, în special spre zona subrațului, conțin o cantitate mare de glande limfatice pe care corpul le poate utiliza ca eliminator de deșeuri pentrua  elimina aceste toxine din corp. Cele mai multe cancere la sâni pornesc în zona de sub brațe unde aceste noduri limfatice sunt abundente. Următoarele sunt cele 3 mari cauze fizice ale problemelor la sâni în ordinea celor mai multe dificultăți create.


1.  Sutiene  2. Deodorante antiperspirante 3. Lipsa sportului

Asta inseamnă că trebuie să ne intoarcem la anii 60 când nu se purtau sutiene? Inseamnă că trebuie să umblăm mirosind sa ne deranjăm prietenii și colegii de servici?
Nu! Exista soluții!
Se pot cumpăra sutiene din mătase sau bumbac care nu aderă. Se pot prepara deodorante din ierburi mult mai bune decât cele de pe piață. Se poate face puțin mai mult sport chiar dacă asta înseamnă doar cumpărarea unui rebounder și sărirea câte 5 minute pe zi. Sunt soluții simple care funcționează și vor menține umflăturile departe.
Dar dacă cineva are o problemă la sâni sau chiar cancer? Urmatoarele soluții pot funcționa de minune și mai presus de toate, sunt gratuite.

1.    Hidroterapie rece și caldă – folosind un duș cu mâner sau pur și simplu stând în duș și având jetul de apă focalizat pe zona de sub braț și sâni poate micșora umflăturile și chiar cancerul. Se începe cu cald (cât de cald e suportabil), jetul de apă să fie îndreptat pe zona respectivă minim 2 minute. Apoi închizi caldul și faci 2 minute cu doar rece, cu cât e mai rece cu atât e mai bine.  Alternăm înainte și înapoi făcând cald și rece pentru un total de 22 minute. Asta înseamnă 6 ”cald”-uri și 5 ”reci”. Pentru cazuri grave de cancer faceți această secvență de 3 ori pe zi. Această procedură, singură, a eliminat tumori majore la sâni!!!

2.    A doua și cea mai importantă acțiune ce o poți face să scapi de probleme la sâni este sportul. Niciun alt exercițiu nu bate alergatul. Alergatul va pune la lucru toate celulele corpului. ”Dar”, spuneți dvs, ”este iarnă și e prea frig pentru alergat”, sau ”N-am facut mișcare de ani buni și sunt prea ocupat(leneș) și pur și simplu n-am timp.” Am auzit toate pretextele și deși fuga e cea mai bună. Și e și gratis, sunt alternative. Ați putea cumpara un rebounder de sărit ieftin și să săriți 5-10 minute pe zi. 5 minute pe acesta e echivalentul unei mile (1,6km), asa e de bun . Spre deosebire de vene care mențin circularea sângelui într-o direcție și inima care îl menține îm mișcare, singurul mod prin care sistemul limfatic poate mișca fluidul este prin mișcare. Soluția 3 este un exercițiu izolat pe partea aceea. Alergatul și săritul pe rebounder lucrează tot sistemul limfatic și îl tonifiază. O soluție foarte secundară pentru exercițiu ar fi terapie prin inversiune unde persoana atârnă cu capul în jos pe un aparat special pentru asta. Pentru o persoană supraponderală sau care nu poate fugi, poate fi o soluție temporară în timp ce implementează soluțiile 1 și 3.

3.    O tehnica de la Dr. Dana Myat – autor al cărții ”Jurnalul Medicului” (A Physician’s Diary). Există o formă chinezească de masaj la sâni și acesta e un tratament pe care îl dau la toate femeile și cu umflături minore și cu cancer la sân. Puneți mâna pe sân și mișcați întreaga masă de țesut , ridicând sânul în cerc iar cercul e în direcția subrațului, deci direcție opusa un sân față de celălalt. Puneți mâinile pe ambii sâni și faceți masajul, rotațiile, puteți lucra pe ambii sâni deodată. Mișcați întregul sân. Asta mișcă sânul în direcția în care canalele limfatice se întind în jurul sânului. Această tehnică antică chineză de înlăturat umflături și protuberanțe ajută de fapt orice femeile cu boală fibrocistică care are dureri de sâni. Funcționează foarte bine. Chinezii antici recomandă 300 cicluri pe zi. Dacâ încercați să faceți din prima 300 de rotații, este ca și cum ai merge la sală și ai sta o ora, în contextul în care n-ai mai ridicat pentru că mușchii brațelor și pieptului vor fi puțin inflamați. E OK, nu se va întâmpla nimic rău dar cel mai bine începeti de la 150 și ajungeti progresiv la 300, puteti împărți în 2 ture, 150 dimineața și 150 seara.

Pentru rezultate optime, utilizati toate cele 3 soluții, în special dacă e vorba de o tumoare gravă. Așa cum e cazul oricărui om care își asuma răspunderea pentru ce face, cu cât face mai mult cu atât mai bine. Asta include un program nutritional și cu plante complet de asemenea.

Sursa: http://www.academyofnaturalhealing.com/articles/BreastProblems.htm

Articole despre cancer de san