facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Mooji - Cateva Minute ca sa fii Usor si Liber

Documentare

Un mic exercițiu de la Sri Mooji. Doar atât... iți poate schimba viața

Mooji - Cateva Minute ca sa fii Usor si Liber

Am să vă dau un mic pont, pentru toți aceia care descoperă meditația și care zic "toată spiritualitatea asta, toate acestea..." Dacă îți sunt noi toate acestea, si vrei să explorezi un pic, dacă descoperi că mintea ta are gânduri foarte negative, tendințe foarte negative, iți pot da un lucru simplu: un exercițiu pe care oricine îl poate face. Doar ține-ti mâinile în felul ăsta, în camera ta, nu contează. Nu te duce pe stradă, nu o face pe stradă. Doar la tine acasă, când te trezești. Chiar, de preferință când ești singur. Și doar mergi așa, doar plimbă-te așa. Încet, doar mergi asa. Dar ține-ți mâinile în felul ăsta, da? Nu-ți asculta gândurile. Doar fii atent la trăirea din tine, la spațiul din tine. Doar mișcă-te asa. Doar mișcă-te un pic în jur. Cat de mult timp poți tu. Chiar și 10 minute, 15 minute, jumătate de oră. Doar mișcă-te. Nu trebuie să vorbești și atunci când trebuie să faci vreo activitate sau când mergi pe strada, doar menține o image interioară a ta făcând asta, în interior, chiar așa. Peste tot unde mergi, fiecare persoana pe care o întâlnești, fii așa în interior. Nu trebuie s-o faci pe stradă, bineînțeles că oamenii vor spune: "Ce ți se întâmpla?" Așa că nu trebuie s-o faci... nu demonstra asta, doar cu tine însuți, în timp ce te miști, în casa ta, mișcă-te așa. Ține-ți capul plecat un pic și doar mișcă-te încet și nu gândi, nu gândesti în acel moment. Dar chiar și dacă gânduri apar - nu contează. Tu doar continuă asta, fii in asta si simte ca și când esti în starea asta, în interior, chiar și când mâinile sunt plecate în interior ești așa. Așa că, atunci când te duci la cumpărături sau pe stradă, tine asta un pic în minte, da? Doar fii așa. Asta creează, recreează, recentrează poți spune...

Nu știu cum e la tine... doar te aduce înapoi în Inimă. Te simti foarte ușor și fericit și recunoscător pentru viață. Se dezvoltă blăndețea, dragostea de la sine! Fără teorii complexe și exerciții spirituale de concepte elaborate. Doar asta. Asta. Atât de ușor, atât de facil, fără efort. Și simte, simte, nu gândi.

Simte, simte-ți Sinele din nou. Simte cât de natural se simte asta, cât de bine se simte. Hmm?

Nu e vreo religie în particular, nu e ceva în particular. Doar Tu. Chiar dacă te oprești, te întorci uneori vrei să mergi putin cu spatele. Uneori simți sa faci așa. Același lucru, același lucru. Încetișor. Relaxează-te. Nu încerca să fii ceva! Nu spune: "Oh, eu sunt... asta e ceva foarte spiritual." Nu pune nici o etichetă, fără etichetă. Nimic! Doar fii gol. Fii așa și vei simți că începe să schimbe ceva în interior. Te aduce înapoi aici, iar în inima ta. Doar asta. Doar asta. Doar mișcă-te. Tine-ți mintea golită dacă poți să faci asta. Nu poți să fii așa și să ai gânduri negative. Nu se întâmplă, nu funcționează. Începi să simți că e un străin aici și nu va fi asta. Înțelegi? Deci simti asta, si asta e ceva. Simt bucurie să împărtășesc asta cu voi astăzi, așa. Și cât de des vreți s-o faceți. Aduce și multă liniște în interior. Multă pace și blândețe iubitoare. Simplu, nu-i așa? Încearcă!
Un exercițiu mic și drăgut. Pe curând. Asta te aduce înapoi în inima ta. Simți relaxare, fericire, gratitudine pentru viața dezvoltă blândețea. Nicio teorie sau exercițiu spiritual, doar asta. Nu este religie. Doar Tu.
mooji.org

Articole despre mooji