facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Mooji - Salvarea planetei

DocumentareSatsang cu Mooji - Invitatie de la Colegiul Spiritualității din Londra

Este foarte dificil pentru mine să simt în acest fel, dar nu voi vorbi despre mine, în sensul că oameni... Sunt destul de fericită că sunt o ființă spirituală ce trăiește o experiența de viață umană. Sunt foarte fericită cu acest lucru.
Da, deși devin din ce în ce mai alertă, de activitatea umană pe planetă, distrugerea planetei de către om.
Și devine din ce în ce mai stresant pentru mine faptul că se petrece foarte rapid. Și vreau să vă întreb, ca un lider spiritual, Ce sfaturi ne puteți oferi nouă, micilor muritori care iubesc cu adevărat experiența noastră umană, și se simt minunat pe această planetă?

Hmmm... Primul lucru de făcut, primul lucru pe care am să vi-l spun, sau oricui altcineva, este că prima dată trebuie să ajungeți la o cunoaștere perfectă, înțelegere, experiența a cine sau ce sunteți. Acesta este primul lucru. Știu că ceva din interior spune:"da, da, știu că trebuie să fac asta, dar uite ce se întâmplă"...
Tu... este o vorbă: TU trebuie să devii schimbarea pe care dorești să o vezi în lume. Există astfel o zicală. Ați auzit vreodată, nu? Da. Află cine esti în primul rând.
Apoi, viziunea ta va fi suficient de clară pentru tine pentru a vedea ce trebuie făcut. Eu, eu, eu, eu sunt bine cu ceea ce sunt, cine sunt cu adevărat.
Iar problema pe care o am este că noi toți ne putem descoperi pe noi înșine și să fim bine cu cine suntem sau nu fim fericiți cu cine suntem....
Cu toate acestea, planeta nu va susține comportamentul... Nu, nu. Planeta, dacă ar fi să fie distrusă, dacă ar fi să fie distrusă,
Dacă?
Dacă ar fi să fie distrusă, nu va fi distrusă de ființe care se trezesc. Dacă va fi distrusă, nu va fi distrusă de creaturi care s-au trezit la adevărul care sunt ei cu adevărat.
Un lucru mai mult, stai, stai !
Ce vreau să spun este aceasta: dacă te simți atrasă, ca ai o dorință ce se naște în tine să-ți pui eforturile de a schimba ceea cea îți deranjează inima și lumea înseamnă că o vei face.
Atunci vei face. Recent, am aflat despre tine din pură întâmplare, și eu sunt aici pentru a te întreba în calitate de lider spiritual: Ce fac liderii spirtiuali în acest sens?
Ei bine..
Schimbările climatice... Nu-mi pasă dacă râdeți ! Eu nu vorbesc ca un lider spiritual, am primit întrebarea și îți răspund în felul în care îmi vine în inima mea să îți spun aceste lucruri. Pentru ca un om, acum 2600 ani,a uitat de sine, iar de atunci lumea nu-l poate uita. De ce este asta? Și această Ființă, a cărei prezență și lumină a conștiinței a impactat atât de multe creaturi care le-a arătat o cale a bucuriei, a libertății, a iubirii, a adevăratei înțelegeri, el nu este diferit de tine. Nu e diferit de tine. Este o cale. Tu spui, oameni spirituali, dar, de fapt, toți oamenii sunt spirituali. dacă ajungi să realizezi asta, este un alt lucru. Cat de repede poti sa faci asta? Nu este vorba dacă ochii tăi. Nu ochii (fizici),ci Ochii tăi, inima ta sunt deschise, pot să recunoască ceea ce se petrece. Pentru ca există o realitate materială. Acest lucru continuă și suntem de acord cu asta. Nu este timp pentru asta. Este timp pentru aceea. Și în această zi nu este timp suficient pentru a vă spune despre ceea ce vorbesc (Acela -Sine). Ok, băieți, îmi pare rău dacă simțiți că fac spectacol.
Oamenii au încercat în orice alt mod în care un om poate face acest lucru; dar ei au folosit doar forța(constrângerea) Chiar și cei care aparent vorbesc pașnic,
au felul lor de ai discredita pe ceilati, de asemenea. Am venit pentru tine cu claritatea tuturor aceste lucruri, că voi trebuie să știți ce vorbesc despre ce vorbesc și ar trebui să știți acest lucru cât mai repede posibil, pentru binele vostru. Și eu nu spun să aflați asta pentru a salva planeta. Nu. Aflați în scopul de a descoperi ființa voastră eternă. Și descoperind Sinele, toate celelalte ființe vor fi înfluențate de doar simpla voastră prezență. Vă spun, pentru că se întâmplă de multe ori să doriți să împărtășiți, dar nu știți încă să împărtășiți. Îmi pare rău, dar nu știți cum să împărtășiți. De multe ori încă mai manipulăm în numele împărtășirii. Ei bine, doar cineva care cu adevărat trezit... ei nu știu despre împărtășire. Ei nu gândesc:"eu împărtășesc"Simpla lor existență este un cadou. Simpla prezență este un cadou. Aceasta este chemarea mea pentru voi. Eu nu merg pe străzi cu bannere, deoarece oamenii nu se schimbă în acest mod. nu poți forța,schimbarea puteți educa, dacă oamenii sunt deschiși la asta. Dar ființele umane nu sunt în stare să guverneze lumea asta nici măcar în pace. Nu pot face asta. Nu știu ce este pacea încă. Nici o ființă umană nu știe pacea. Numai cei care s-au trezit la adevăr, doar ei pot spune, uite, uită-te la acest lucru, uită-te în acest mod,"ce vezi? ce experimentezi?". Nici o ființă umană nu trăiște în pace. Cine trăiește în pace, se odihnește în pace? Trebuie să mergi la cimitir să-l vezi odihnindu-se în pace. nu îl poți vedea pr strada principală odihnindu-se în pace. Nimeni nu face asta. Știi, lumea pe care o vedem a luat formă din Conștiința ta de asemenea. Pentru că, dacă aveți o șansă de a construi ceva care arata ca Raiul, o mulțime de oameni nu ar dori să locuiască în Raiul dumneavoastră pentru că au lista lor plină. Toată lumea are propriul său Rai. Lumea nu își va găsi pacea în acel mod. Pentru a găsi pacea, trebuie să ieși din condiționarea ta.

Trebuie să te întorci la Cel Original. Tu nu vei fi capabil să găsești și să o păstrezi în zgomutul schimbării. Eu nu spun:"nu face nimic, întoarce spatele" pentru că adevărul este că, dacă știi cine ești cu adevărat, nu poți cauza rău nici unei ființe. E împotriva naturii tale să faci aceasta. Atunci când este împotriva naturii tale să o faci, nici măcar nu trebuie să fii bun. Nu știi ce înseamnă să fii bun sau rău, acesta este doar în conștiința voastră. Acolo este fiinșa voastră integrală, armonioasă, naturală.
Sri Ramana Maharishi, un mare înțelept indian spune: "Toate calitățile bune vin în mod spontan în starea de trezire", nu cultivate, această bogăție este deja acolo, în noi, dar mai întâi trebuie să ieșim din ignoranță, am putea spune. Mai multă cunoștere nu ne trebuie, vă spun. Poate Cunoașterea adevărată ne trebuie, dar nu mai multă cunoaștere. Nu avem nevoie de mai multă experiență. Dacă aveți înăuntru aspirația pentru libertate, veți descoperi că aveți deja tot ce aveți nevoie. Dar dacă spui, "Da, da, eu sunt dispus să urmez, să fiu ghidat de instrucțiunile care vin din adâncul ființei mele." Sau dacă credeți în Dumnezeu: "Mă predau Autorității Supreme în inimă aici și acum"atunci aceea va fi o mișcare cu rezultate în voi. Ce ce văd este... că nu există timp suficient pentru ca toată lumea să se trezească. Nu, nu, nu. Vă ia o secundă să vă treziți dacă sunteți pregătiți în inima voastră. Ne-au trebuit mii de ani să ne trezim focalizându-ne în afara noastră la natura sacră a acestei planete. Va fi necesară doar o secundă dacă sunteți cu adevărat deschiși... De aceea am inceput astăzi cu acest lucru spunând:"poate că în seara asta va fi cu adevărat de ajuns pentru anumiți oameni de aici pentru a fi împinși către posibilitatea reală".

Vezi? Dar suntem prea cazuali despre ea.
Imposibilitatea?...
Nu, să se trezească la această posibilitate.
Posibilitatea... da, da, oh, îmi pare rău, m-am gândit imposibil, și m-am gândit, ce este?
Cred.. Eu doar... Sunt doar speriată pentru că am un copil mic, cred că toată lumea de aici...
Lasă-mă să-ți spun ceva. Află-ți pacea, altfel copilul va moșteni... această neliniște... da !
Baieti eu... eu... eu înțeleg ceea ce spui si este un foarte bun motiv pentru trezirea a ceea ce am experimentat, în termenii că doar cît de deteriorată este această... planetă.
Da. Țesătura reală a...
Bine, bine, despre ceea ce vorbesc eu nu contrazice ceea ce spui tu.
Dar tu... tu să vorbești de la un anumit nivel, desigur,așa este cum este acolo, și la acest nivel este adevărat.
există mult rău care i-a fost făcut planetei, ca să spunem așa, nu -i așa? Dar ceea ce îți arăt este că nu se poate schimba totul doar din frustrare. Și, și... dacă te simți obligat, dacă cineva vine aici și spune:"Eu chiar simt că trebuie să fac ceva pentru acest lucru"
Și în timp ce vei face poate în mod neașteptat vei trăi o anumită experiență pentru tine, și o pasiune apare în acel moment pentru tine și știi că nu ai altă alegere decât să-ți urmezi pasiunea și să ajuți la asta.

E în regulă. Urmeaz-o. Aceasta este viața, aceasta este cum mereu am trăit.
Este foarte greu... foarte greu... Este foarte dificil atunci când faci față ridicolului.

Video extras din Dvd-ul "Dorința de Libertate"
11 martie 2011

Articole despre mooji