facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Masajul erotic oriental

Masaj, presopunctura, acupunctura

Traim o epoca a extremelor si a paradoxurilor, unul dintre ele constand in faptul ca, desi aproape tot ce ne inconjoara capata conotatii erotice, educatia sexual-erotica de calitate reprezinta un gol serios al societatii contemporane nu numai in tara noastra, ci in mai multe parti ale lumii. Numeroase publicatii "specializate" in acest domeniu "educa" viitorii adulti in directia risipirii potentialului fundamental al fiintei - care este energia sexuala creatoare - si a descatusarii instinctelor si trairilor animalice. In acest context nici nu e de mirare ca populatia se confrunta cu foarte multe probleme psihice, cu devieri comportamentale si cu tulburari de dinamica sexuala, aproape toate fiind consecinte ale secatuirii energetice si ale frustrarilor generate in primul rand de o viata amoroasa neimplinita.

masaj12

Un paradox al societatii actuale este si acela ca ea ne incurajeaza in extinderea spectrului si in rafinarea senzatiilor obtinute pe calea simturilor gustativ, olfactiv, auditiv si vizual, evitand insa, cu obstinatie, sa ne invete ceva despre minunatele experiente pe care le putem trai prin intermediul simtului tactil, ca sa nu mai vorbim despre instruirea in ceea ce priveste placerea pe care o putem oferi, pe aceasta cale, fiintei iubite. Si toate acestea se petrec in conditiile in care stimularea tactila este un adevarat limbaj al trupului care, de multe ori, se dovedeste mai important si mai eficient decat comunicarea prin cuvinte.

Inteleptii Orientului antic au intuit acest adevar, dezvoltand arta atingerii corpului, cunoscuta azi sub numele de masaj erotic oriental. Acesti maestri ai cunoasterii oculte erau detinatorii unui secret capital, anume acela ca energia fundamentala a fiintei este cea sexuala, si ca aceasta nu trebuie risipita, ci conservata, amplificata si rafinata. Potentialul creator - sperma la barbat si ovulul la femeie - este sursa tuturor celorlalte forme de energie din corp, pentru ca organismul uman are capacitatea de a transmuta (a transforma in energie) fluidele sexuale si de a utiliza apoi, in functie de necesitati, energia rezultata. Pentru a putea folosi aceasta forta colosala, trebuie - in primul rand - sa constientizam existenta ei, iar in al doilea rand sa avem canalele energetice deschise, astfel incat circulatia de-a lungul lor sa se relizeze perfect.

Omul contemporan, ca urmare a unei alimentatii foarte chimizate, a consumului de toxine, a stresului, a frustrarilor si a complexelor acumulate, si lipsit de o educatie sexual-erotica autentica, nu este constient de importanta fortei creatoare "ascunse" in fluidele sexuale si prezinta numeroase blocaje ale canalelor energetice. Masajul oriental elimina - intr-un mod simplu, placut si eficient - toate problemele mai sus mentionate, eliberand, intr-o maniera armonioasa, energiile acumulate si conducand la rezolvarea conflictelor interne care afecteaza sexualitatea si relatiile noastre in general.

Prin intermediul atingerilor realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului, aceasta veritabila metoda terapeutica restabileste si dinamizeaza circulatia energiei prin canalele energetice, distribuind-o armonios in fiinta. Totodata, acest gen de mesaj ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator - care va deveni sursa sanatatii noastre fizice, mentale si afective, amplificandu-ne si mentinandu-ne starea de fericire. Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va avea ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru emotional si mental durabil, stabil.

Nu in ultimul rand, masajul erotic oriental ne invata una dintre cele mai puternice forme de comunicare in cuplu, destinata relaxarii si incurajarii schimburilor energetice dintre iubiti, precum si trezirii si sporirii capacitatii de a oferi si de a primi placere si bucurie in timpul actului amoros. Aplicand consecvent tehnicile de masaj erotic, deschidem calea spre o viata amoroasa implinita si fericita, cu efecte regeneratoare asupra tuturor celorlalte nivele ale fiintei noastre. Primirea si daruirea masajului erotic unifica mintea si trupul, imbunatatesc priza de constiinta asupra senzatiilor si, odata cu acumularea experientei, cresc capacitatea de a controla placerea, ajutandu-ne astfel, sa prelungim la dorinta, oricat de mult, extazul amoros.

Pe masura ce dobandim controlul asupra placerii, devenim capabili ca, in timp ce facem dragoste, sa ne lasam doar in voia senzatiilor sublime si sa celebram, in acest fel, uniunea cu Sinele Divin prezent in fiecare dintre noi. Cand se petrece acest lucru, putem considera ca am sublimat energia sexuala, folosind-o intr-un mod spiritual, acesta fiind, de fapt, si scopul final al masajului erotic oriental.

sursa: www.seductiatrupului.ro

Articole despre


Articole din Masaj, presopunctura, acupunctura