facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

10 motive pentru care vaccinurile antigripale sunt mai PERICULOASE decat gripa in sine

Sanatate

Nu putini sunt doctorii care considera ca este mult mai bine si mai intelept atat pentru tine, cat si pentru toata familia ta sa nu faci un vaccin antigripal, care poate fi mult mai periculos decat gripa in sine.

De ce au ajuns specialistii la aceasta concluzie?

afis4

Iata motivele lor:

1. Nu exista dovezi care sa confirme ca micutii ar avea vreun beneficiu de pe urma vaccinului antigripal. Statisticile arata ca 51 de studii care au analizat aproximativ 260.000 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 23 de luni, nu au reusit sa demonstreze nimic. Aceasta inseamna ca vaccinul nu a avut aproape niciun efect in aceste cazuri, fiind mai mult efectul placebo.

Trebuie mentionat ca vaccinurile antigripale lupta doar impotriva anumitor ramuri ale bolii, neacoperind toate tulpinile existente, asa ca poti raci chiar daca ai avut parte de faimosul vaccin.

2. Jurnalele medicale americane au publicat multe articole care dezvaluie consecintele teribile pe care le pot avea vaccinurile antigripale asupra sanatatii, aici fiind incluse reactii imunologice si multe alte afectiuni. Practic, aceste probleme nu fac altceva decat sa slabeasca sistemul imunitar, in loc de a-l intari, asa cum ar trebui.

3. Ati observat ca micutii sufera deseori de pneumonie, bronsite si alte afectiuni asemanatoare? Acest lucru se datoreaza infectiilor cauzate de gripa prezenta in corpul lor, acestea fiind efecte adverse.

Desi au facut aceste vaccin, copiii au sistemul imunitar slabit, din cauza afectiunilor care survin. Asa ca, vaccinurile antigripale nu prea ajuta, cu atat mai putin intaresc sistemul imunitar impotriva infectiilor.

4. Stim cu totii ca vaccinurile antigripale contin virusii care cauzeaza gripa, alaturi de multe alte "ingrediente". Asa ca imagineaza-ti ce efect poate avea un astfel de vaccin asupra unei persoane care are un sistem imunitar slabit...In eventualitatea situatiei in care ai deja o infectie, care suprima capacitatea sistemului tau imunitar, atunci cand vei face un astfel de vaccin vei ingreuna "lupta" organismului tau...De ce? Pentru ca vei risca sa suferi de o gripa teribila sau chiar o pneumonie, pe langa boala sau afectiunea pe care o ai deja.

5. Vaccinul antigripal contine mercur, un metal considerat foarte periculos pentru organismul uman. Cantitatea de mercur continuta de aceste vaccinuri depaseste cu mult limita permisa, pentru a nu ne afecta.

Ce se petrece daca iei o cantitate prea mare de mercur? Fiind toxic, acesta poate cauza pierderi de memorie, depresie, deficienta de atentie, probleme ale sanatatii orale, dezechilibre digestive, probleme respiratorii si multe alte afectiuni. De asemenea, mai exista o intrebare: ar putea oare acest vaccin sa ajute intr-un fel oamenii in varsta?

6. Exista numeroase dovezi care demonstreaza ca vaccinurile antigripale pot cauza Alzheimer. Un studiu demonstreaza ca indivizii care-si fac un vaccin antigripal in fiecare an, vor fi cu 10% mai predispusi de a face aceasta boala decat oamenii care nu au facut vaccinul.

De asemenea, odata cu varsta sistemul imunitar slabeste, asa ca reuseste sa lupte mai greu impotriva bolilor. Astfel, vaccinurile antigripale sunt controversate, in special atunci cand vorbim de persoanele in varsta...

7. Centrul de control al Bolilor (SUA) a desemnat 15 membrii care supervizeaza aceste procese de imunizare ale vaccinurilor. Acesti membrii hotarasc in fiecare an cine ar trebui sa faca vaccinul.

Din pacate, majoritatea acestor membri este corupta, nepasandu-i ce se petrece cu suferinzii. Desigur ca sunt multi bani la mijloc, asa ca unii prefera sa faca bani cu orice pret si sa recomande aceste vaccinuri inutile, chiar daca stiu ca le pot face mai mult rau decat bine oamenilor. Astfel, iti poti da seama ca acest comitet nu este tocmai subiectiv atunci cand vine vorba de eficacitatea vaccinurilor antigripale.

8. Cercetatorii au mai ajuns la concluzia ca abuzul de vaccinuri si medicatie specializata nu face altceva decat sa faca virusii si mai rezistenti, fiind neputinciaose in fata tulpinilor noi ale bolii. Daca vei incerca sa iei medicamente si mai puternice, nu vei face altceva decat sa-ti slabesti teribil sistemul imunitar.

9. Sunt destule dovezi care arata ca ingredientele dintr-un vaccin antigripal chiar pot cauza probleme de factura neurologica. In 1976, odata cu episodul gripei porcine, toata lumea s-a repezit sa-si faca vaccinul antigripal, cauzand degradari serioase ale sistemului nervos. Aceste vaccinuri contin o gramada de elemente toxice, nesigure precum : detergenti, mercur, formaldehide si chiar virusii in sine. Crezi ca vrei sa ai asa ceva in corp?

10. Sa incerci sa descoperi care este cea mai periculoasa forma/tulpina a gripei, in fiecare sezon, este un lucru foarte complicat, care nu s-a dovedit a fi de succes. Si nu este o solutie sa faci cate un vaccin pentru fiecare tip de gripa, nu vei face altceva decat sa introduci in corpul tau tot felul de virusi, neavand nicio siguranta cain acest fel vei fi sanatos pentru tot sezonul.

Fara nicio indoiala, vaccinurile antigripale sunt mult mai riscante decat ai putea crede si ai face mai bine sa previi, prin metode naturale, racelile si gripa.

Din pacate, autoritatilor nu prea le pasa cu adevarat, fiind mai ocupati sa faca banii decat sa educe publicul cu privire la modalitatile de preventie. Nu ar fi mai bine sa fim invatati cum sa intarim sistemul imunitar in mod natural, decat sa ne riscam sanatatea facand tot felul de vaccinuri experimentale?
Sursa: http://www.healthyfoodhouse.com/10-reasons-why-flu-shots-are-more-dangerous-than-a-flu/

 

Articole despre vaccin