facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Ramana Maharshi - Realizarea Sinelui (Abide as The Self)

Documentare



Acest documentar este un film transformator ce ne poarta într-o călătorie meditativă despre învăţăturile lui Ramana Maharishi şi calea cunoaşterii de Sine.

Sunt prezentate interviuri cu H.W.L. Poonja, Douglas Harding, şi Allan W. Anderson, precum şi cu altii care au stat în prezenţa Maestrului.

Ramana-Maharshi2

"Realizarea Sinelui nu este un lucru care trebuie să fie obținut. El este deja în noi. Tot ceea ce trebuie să facem este să eliminăm ideea "eu nu L-am realizat". Liniștea și pacea înseamnă Realizarea Sinelui. Nu există nici un moment în care Sinele să nu fie prezent. Atât timp cât mai există îndoieli sau avem sentimentul că nu L-am realizat, trebuie să facem eforturi susținute pentru a elimina complet aceste gânduri. Ele sunt datorate faptului că realizăm o confuzie între Sine și ceea ce nu este Sinele. Atunci când aceasta din urmă dispare, Sinele rămâne singur. Pentru a-I face loc, este suficient să elimini din mintea ta aglomerația. Nu este nevoie să aduci spațiul necesar luându-l din altă parte."

Articole despre Ramana Maharshi, Sine