facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Monopoly Medicine - Mike Adams

Documentare

Un interviu cu Mike Adams despre cum corporatiile farmaceutice iti iau banii si te imbolnavesc.
Mike Adams este autorul a numeroase cărţi de sănătaţe si redactor-şef al site-ul NaturalNews.com. Fii pregatit pentru un film care ar putea sa-ti schimbe viata.

Interviul este realizat intre Mike Adams (Health Ranger) şi G. Edward Griffin, creatorul www.RealityZone.com şi autor al  al cartii "O lume fără Cancer."

monopoly-medicine

În acest interviu, Adams discută de statutul de Medicină moderna şi dezvăluie modul în care medicina conventionala a creat un model de profit foarte ridicat prin menţinerea populaţiei bolnave. Veţi afla de ce Big Pharma nu va găsi un "leac" pentru cancer, de ce americanii plătesc cele mai mari preţuri din lume pentru medicamente prescrise şi ce puteţi face pentru a va elibera de medici, companii de medicamente si birouri guvernamentale corupte (ca FDA), care doresc să vă prinda într-un sistem de dependenţă chimica şi facturi medicale fără sfârşit.

Aceasta este o conversaţie sinceră, inspirata între doi dintre pionierii din domeniul sănătatii libere. În acest film, G. Edward Griffin şi Mike Adams îşi unesc forţele pentru a oferi una dintre cele mai convingătoare şi informative discutii pro-libertate privind asistenţa medicală filmate vreodată.

Subiecte abordate:
* Cum Mike însuşi vindecat atunci când medicii nu a reuşit.
* Aspartamul: cea mai dulce otravă pe care banii o pot cumpăra.
* Cum Big Pharma controlează FDA.
* Inventarea boli mentale pentru a vinde produse farmaceutice.
* Industria de cancer: Un joc medical.
* Cel mai bun medicament conţine libertatea de a alege.
* Ce poţi să faci pe cont propriu pentru a te ajuta.
* Importanţa echilibrului pH-ului pentru o sănătate optimă.
* Importanţa luminii soarelui pentru o sănătate optimă.

Si un articol de pe dantanasescu.ro

Corporaţiilor farmaceutice le pasă doar de profit

"În Statele Unite", spune Mike Adams, "avem un sistem de îngrijire a sănătăţii monopolist, care este proiectat pentru a genera profit, nu sănătate publică."

Adams, editor-şef al NaturalNews.com, spune că o mare parte a Americii este determinată să creadă că are nevoie de medicamente, şi cu un sistem asistenţă medicală de tip monopol, aşa cum nu găsim nicăieri în lume, nu bunăstarea clienţilor lor este ceea ce urmăresc serviciile medicale, spune el, ci conturile bancare ale corporaţiilor ".

În America, spune Adams, oamenii sunt prinşi într-un sistem de dependenţă faţă de tratamentul bolilor. "Sistemul nu are cu adevărat motivaţia de a-i învăţa pe oameni cum să fie sănătoşi", ci mai degrabă să se bazeze pe lucruri care nu sunt necesare – medicamente – încă costisitoare.

"Alte ţări sunt mai deschise faţă de medicamentele generice, care tind să micşoreze costurile convenţionale de îngrijire a sănătăţii", spune Adams, şi în timp ce alte naţiuni ar fi mai dispuse să încurajeze metodele alternative de tratament, reclamele americane insistă asupra faptului că ţara are nevoie de pastile pe bază de prescripţie medicală – şi, ca urmare, clienţii sistemelor de sănătate au o dorinţă nemăsurată pentru medicamente.

Acest lucru nu este necesar, însă, atestă Adams. În schimb, spune el, este "un exemplu clar în care corporaţiile au trădat cu adevărat interesului public doar pentru a putea face mai mulţi bani."

"Statele Unite se pare că stăpânesc această artă în industria farmaceutică."

Medicamentele sunt prescrise cu 50 la sută mai mult în America decât în altă parte, iar copiii au de trei ori mai multe şanse, decât în cazul naţiunilor europene, să primească antidepresive. "Oamenii cred că au nevoie de un medicament pentru a controla fiecare aspect al existenţei lor", spune Adams. Şi antidepresivele? "Să te simţi trist, din când în când, nu este o boală", spune el. "Este o emoţie umană."

Agenţii de publicitate pot convinge o mulţime de oameni că sunt bolnavi, spune Adams, iar statisticile arată că el are, cu siguranţă, dreptate. Nu lăsaţi numele de "îngrijire a sănătăţii" să vă inducă în eroare. Singurul lucru de care acestor corporaţii le pasă sunt banii.

Articole despre


Articole din Documentare