facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Caroline Myss - De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem

Documentare

Pentru ca incepem sa invatam ca suntem mai mult decat corpul fizic, dar si multidimensionali, ca nu suntem separati de nimic din ceea ce ne inconjoara si ca insasi separarea este cea care ne aseaza in neiubire si in boala, Caroline Myss aseaza pe acelasi palier termeni pe care altadata nu am fi indraznit sa-i alaturam.  Ea extrage esenta unor invataturi stravechi, precum cele din Biblie si Caballa si ne-o asterne matematic peste structura corpurilor noastre fizic, mental, emotional si spiritual. Respectiv: cele sapte Taine crestine, Arborele Sefirotic, sistemul de chakre, problemele mental-emotionale, bolile si organele (partile) corpului fizic.

caroline-myss

Vreme de peste cincisprezece ani, Caroline Myss a studiat de ce unii oameni se vindecă, iar alţii nu. Autoarea se foloseşte de învăţăturile ei referitoare la cei şapte centri energetici ai corpului, pentru a oferi un program vital de auto-vindecare pentru bolile fizice şi spirituale. Cu stilul ei caracteristic direct şi cu modul electrizant de a oferi informaţia, ea prezintă şi demontează cele cinci mituri despre vindecare, explicând contextele individuale în care oamenii se îmbolnăvesc fizic şi spiritual şi investesc în „ranologie”, arătând noi metode de a lucra cu provocările pe care le oferă cei şapte centri energetici.
Vizionară şi practică în acelaşi timp, cartea De ce oamenii nu se vindecă şi cum pot să o facă? prezintă o relatare nouă şi curajoasă despre dezvoltarea conştiinţei şi a spiritualităţii omeneşti de-a lungul vremii, examinând şi transformarea dinamică a atitudinilor faţă de vindecare, la nivel global. Pentru a vă ajuta să rămâneţi pe calea vindecării, Dr. Myss vă oferă ritualuri şi rugăciuni prin care să căpătaţi o perspectivă simbolică asupra problemelor de viaţă şi să vă întăriţi puterea personală, conectându-vă la energia Divină universală. Viziunile inovatoare ale Dr. Myss cu privire la medicina energetică şi abordarea ei activă în vederea vindecării problemelor de viaţă şi a bolilor fizice vă vor ajuta să depăşiţi blocajele mentale care vă împiedică să vă faceţi bine.

Dr. Caroline Myss este medic şi s-a dedicat creării unor programe educaţionale în domeniul conştiinţei umane, a spiritualităţii şi convingerilor, sănătăţii, medicinii energetice şi a ştiinţei legate de practicarea medicinii prin intuiţie. Autoarea ţine workshopuri şi conferinţe în lumea întreagă şi dă consultaţii, lucrând cu alţi medici, psihiatri şi psihologi. Este autoarea best-sellerului Anatomia Spiritului, şi a altor cărţi de succes. Trăieşte în Oak Park, Illinois. www.myss.com

Sursa: editura-foryou.ro

Articole despre Caroline Myss


Articole din Documentare