facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Heal - cel mai puternic vindecator este in tine (2017)

Documentare

Un film documentar care ne duce într-o călătorie științifică și spirituală în care descoperim că prin schimbarea percepțiilor omului, corpul uman se poate vindeca de orice boala.

Documentarul regizorului Kelly Noonan ne duce într-o călătorie științifică și spirituală, unde descoperim că gândurile, convingerile și emoțiile noastre au un impact enorm asupra sănătății și capacității noastre de a ne vindeca. 

heal

Cele mai recente studii relevă faptul că nu suntem victime ale zestrei noastre genetice și nici nu ar trebui să ne supunem unui prognostic înfricoșător. Adevărul este că avem mai mult control asupra sănătății și a vieții decât am fost învățati să credem. Acest film va veni cu o nouă înțelegere a naturii miraculoase a corpului uman și a vindecătorului extraordinar care exista in noi toți. 

HEAL nu numai că apelează la mintea strălucită a oamenilor de știință și a maestrilor spirituali, ci urmează povestea de vindecare a trei persoane. Vindecarea poate fi extrem de complexă și profund personală, dar se poate întâmpla spontan. 

Prin aceste povești de inspirație și emoție, aflăm ce funcționează, ce nu, și de ce. Cu Dr. Deepak Chopra, Anita Moorjani, Marianne Williamson, Dr. Michael Beckwith, Dr. Bruce ...

Articole despre vindecare, sanatate