facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Food matters - Mancarea conteaza

Documentare

"Sa lasam Mancarea sa fie Medicament si Medicamentul sa fie Mancare” - Hippocrate

FoodMatters

Acesta este mesajul parintelui medicinei moderne transpus in noul documentar controversat “Food Matters”, regizat de James Colquhoun si Laurentine ten Bosch.
Cu o societate care consuma mancare saraca nutritiv, plina de aditivi alimentari si care se bazeaza pe medicamente pentru a trata ceea ce nu functioneaza in corpurile subnutrite, nu este de mirare ca devine din ce in ce mai bolnava.
“Food Matters” vorbeste despre o “industrie a bolii” care valoreaza cateva trilioane de dolari si vorbeste lumii despre solutii naturale de prevenire a imbolnavirii.


Cea mai importantă idee care iese în evidenţă în acest film este aceea că noi nu numai că ne vătămăm corpurile cu alimente nepotrivite, ci şi că ne putem trata boli cronice cum ar fi şi cancerul în faza terminală, cu ajutorul mâncării, suplimentelor şi produselor de detoxifiere, idee susţinută de mai mulţi experţi în nutriţie şi vindecare pe cale naturală, intervievaţi în acest film.

Unul dintre scopurile acestui film este de a ne ajuta să ne schimbăm modul de a gândi, indus de sistemul de credinţe al medicinii noastre moderne şi al centrelor de sănătate. Intervievaţii punctează faptul că nu toate problemele necesită atenţie medicală majoră, costisitoare şi ne spun multe terapii alternative care pot fi mult mai eficiente, mai economice, mai puţin vătămătoare şi mai puţin invazive decât tratamentele medicale convenţionale.

Articole despre Mancarea conteaza