facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

David Icke - Uita-te la asta si taci!

DocumentareSe duce un razboi impotriva mintii si perceptiei umane ca sa ajungem sa vedem lumea si pe noi insine in moduri care permit acestei conspiratii sa continue. De asemenea, societate este structurata in asa fel incat sa ne tina ocupati, ocupati, ocupati, in miscare continua. ca nimeni nu sta sa...
david-icke-taci

Aha... deci cam asta se petrece fiindca sunteti prea ocupati incercand sa supravietuiti. Tocmai asta-i ideea! Iar acum incepe de la copii, copii din ce in ce mai tineri. Hei! Dar mai si distreaza-te!!! Mai razi si tu, prietene!
Ar trebui sa avem lectii de fericire. Ce te face pe tine fericit? Bun. Asta vom face azi. Ce te face sa te simti implinit? Ce te face sa fii multumit de tine?
Deci, avem lumea asta plina de confuzie aparenta din cauza modului in care functioneaza. Producem gunoi cu care nu stim ce sa facem. Am ajuns la un nivel in care putem creea o tehnologie uimitoare si folosim acea tehnologie sa bombardam orase pline cu civili. Dar, stiti, noi suntem capatul de sus al evolutiei! NOI putem ucide mai multi oameni intr-o singura misiune decat oricand altcandva.
Nu-i asa ca e grozav sa fii om?!? Iar asta e ceea ce facem in numele libertatii.
Unii oameni de pe planeta devin din ce in ce mai mari, in timp ce altii nu au ce manca. Cantitati masive de mancare disponibile sunt aruncate, in timp ce altii traiesc de pe urma gropilor de gunoi ca sa poate supravietui. Dar noi nu vrem sa discutamd espre asta!
Gandhi spunea: "Ce diferenta e pentru morti, orfani si oameni fara casa daca distrugerea smintita e facuta sub numele de totalitarism sau sub numele sfant de libertate sau democratie?" Absolut nicuna! Sunt toate tiranii daca fac asa ceva.
Si apoi banii...
Ceea ce faceti este sa mergeti la banca si imprumutati bani, bani care nu au existat, nu exista si nu vor exista vreodata - numiti "credit"- dupa care iti pui casa gaj pentru ei, masina, pamantul, afacerea si daca nu returnezi banii aceia - care nu exista, numiti "credit"- atunci cei care ti-au imprumutat acei bani non-existenti iti iau masina, afacerea si casa. Iar aceasta escrocherie cu bani care ne indatoreaza prin imprumutul de bani care nu au existat, nu exista si nu vor exista niciodata, e deja in chiar ADN-ul societatii. Banii controleaza alegerea, controleaza manevrabilitatea sau daca permitem asta, controleaza societatea. Iar cine controleaza banii, controleaza societatea. Si cine controleaza banii? O mana de oameni.
Si mai e si noua religie, a "celebritismului".
Iar daca vreti sa stiti ce se intampla in lume, nu-i nicio problema, ca acesti oameni platiti va vor spune totul in felul in care cei care controleaza si detin industria lor, considera ca e potrivit sa stiti, astfel icnat sa credeti si sa vedeti lumea cum vor ei s-o vedeti. Se numesc Stirile.
Si apoi: sa te temi!
E o lume in care trebuie sa ne temem permanent, trebuie sa ne temem ca nu avem bani deajuns, sa ne temem de ce se va intampla in toate aspectele vietii noastre, sa ne temem de viitor, FRICA.... Supravietuieste! Trebuie sa supravietuim.
E o lume nebuna, nebuna. Dar de ce? De ce e lumea in care traim cu susu-n jos si alienata? Eu spun ca s-a calculat totul cu sange rece ca sa se ajunga aici pentru rezultatul pe care si-l doresc cei care manipuleaza societatea in acest fel. Si nu e doar un nivel. E o conspiratie pe mai multe nivele. Da, sunt "costume negre", stand in jurul mesei si orchestrand asta pana la un punct. Dar sunt si fraieri care o duc la indeplinire. Dar totul e mult mai complex.

Articole despre


Articole din Documentare