facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Adevarul despre fluoruri

De evitat

E nevoie de o licenta speciala pentru a transporta fluorurile pe autostrada... Ele fac parte din categoria 6.1 substante otravitoare! (aveţi aici clasificările HAZMAT - hazardous material-n.tr. http://en.wikipedia.org/wiki/HAZMAT )
flor

Fluorurile sunt substante chimice cu neurotoxicitate crescuta ce se adauga in apa de baut si care întrerup functiile de bază ale celulelor nervoase din creier,cauzând comportament docil şi supus,precum şi o "devastare" a coeficientului de inteligenţă.
Fluorurile au fost utilizate de nazişti pentru a steriliza prizonierii şi pentru a-i face supusi si docili.

Ştiaţi că fluorura de sodiu este,de asemenea,ingredientul de bază atât la PROZAC (Fluoxetina clorhidrat) (antidepresiv puternic) cât şi la gazul neurotoxic Sarin.
Adevărul este că fluorura de sodiu este,nici mai mult nici mai puţin decât deşeu rezultat atât în industria nucleară cât şi în cea de aluminiu. Este ingredientul principal în otravurile de şobolani şi insecticide,dar este adăugat şi în compoziţia medicamentelor anestezice,de somn şi de uz psihiatric,precum şi în gazele neurotoxice utilizate de armată! De ce este atunci permisă adăugarea unei asemenea substanţe în pastele de dinţi şi în apa potabilă?

De-a lungul istoriei,fluorurile au fost utilizate ca mijloc de oprimare a populaţiei.Însă deoarece industria modernă este dornică să facă bani,au introdus forţat ideea că este bine pentru dinţii noştri să le dăm fluoruri, otravindu-se astfel un număr mare de oameni.

Cronologie selectivă a fluorurilor

1940 - lagărele de concentrare sovietice au administrat fluoruri prizonierilor pentru a le reduce rezistenţa în faţa autorităţilor si a le induce deteriorarea fizică.

1942 - Germania devine cel mai mare producător de aluminiu din lume (şi de fluorură de sodiu). Fluorurile au fost folosite şi aici în lagărele de concentrare pentru a-i menţine docili pe prizonieri şi pentru a nu pune întrebări autorităţilor.

1943 / Cercetătorii de la Serviciu Public de Sănătate din SUA au examinat starea de sănătate a rezidenţilor din oraşul Bartlett,Texas pentru a vedea dacă cele 8 ppm (părţi pe milion) din apa de băut le va afecta sănătatea. La verificarea făcută în 1953 au constatat că rata de mortalitate a oamenilor a fost de 3 ori mai mare decât în oraşul vecin,unde concentraţia de fluorură din apă era de 0,4 ppm.

1944 – „Chiar şi 1 ppm de fuorură în apa de băut poate otrăvi vitele,caii şi oile „ se specifică într-un raport dat publicităţii de specialişti în cercetarea poluării apei (Moules, G.R., Water Pollution Research and Summary of Current Literature, 1944.)

1995 – Un studiu efectuat de cercetătorii chinezi a arătat că IQ-ul copiilor din zonele cu apa fluorinată este mult scăzut (Zhang, I.B., et al, "Effect of a High Fluoride Water Supply on Children's Intelligence" [Pending Publication]

DESPRE FLUORURI


-cercetări efectuate de Departamentul de sănătate New Jersey au confirmat o creştere cu 6,9% a cancerului osos la barbaţii tineri;
-fluorurile cresc riscul de fracturi la şold;
-consumul de apă fluorinată va dubla numărul fracturilor de şold atât la bărbaţi cât şi la femeile în vârstă;
-s-a constatat că fluorurile cresc cazurile de infertilitate; cercetătorii FDA(Food an Drug Administration) au raportat o legătură strânsă între scăderea fertilităţii la femeile cu vârste între 10 şi 49 de ani, şi creşterea nivelului de fluoruri.

-fluorurile nu sunt aprobate de FDA,fiind considerate nesigure şi fără efect dovedit. FDA nu consideră fluorurile un aliment esenţial;
-Fluorurile sunt foarte toxice; Academia Internatională de Stomatologie şi Toxicologie a clasificat fluorurile drept medicament dentar neaprobat datorită toxicităţii crescute.

Link-uri:
Fluoride and The Pineal Gland
http://www.youtube.com/watch?v=XSZQ3ixu7a4

What is Being Put in the Water:
FLUOROSILICIC ACID (HYDROFLUOROSILICIC ACID)
http://www.chemicalland21.com/industrialchem/inorganic/FLUOROSILICIC%20ACID.htm

Calcium Fluoride (Occurs Naturally):
http://en.wikipedia.org/wiki/Calcium_fluoride
http://en.wikipedia.org/wiki/Fluorosis
http://curezone.com/dental/fluoride.asp
http://www.fluoridealert.org/
http://www.wholywater.com/fluoride.html
http://www.fluoridealert.org/

Filme:
The Fluoride Deception (Chris Bryson)


The Fluoride Deception (Mike Adams)


The Fluoride Deception (Stanley Monteith)


Professional Perspectives on Water Fluoridation


The Bizarre History of Fluoride


Fire Water: Australia's Industrial Fluoridation Disgrace


Why Fluoridation Should be Halted


Fluoride: The Hard to Swallow Truth Documentary

Articole despre


Articole din De evitat