facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Tinctura Meridian Vezica Urinara

Fitoterapie

Vezica Urinara energetica are mai multe roluri in Medicina Traditionala Chineza decat in Medicina Clasica Alopata. Vezica Urinara energetica reprezinta modalitatea de manifestare solara, emisiva, dinamica a "apei" umane.

tinctura_meridian_vezica_urinara

Functiile organului energetic Vezica Urinara

  • preia partea impura a fluidelor trimisa de organul energetic Intestin Subtire, transformand-o in urina, pe care o stocheaza si apoi o elimina.
  • echilibreaza functiile celorlalte organe energetice umane, ca un veritabil "panou de comanda".

Conexiuni energetice

Vezica Urinara energetica impreuna cu Intestinul Subtire energetic depind de energia Rinichilor, si lucreaza impreuna pentru a deplasa fluidele in partea inferioara a trunchiului.

Semne ale dezechilibrului organului energetic Vezica Urinara

Atunci cand va exista o insuficienta energetica a Rinichilor, functia de inchidere si deschidere si de transformare a fluidelor, a vezicii urinare energetice va fi perturbata, rezultand incontinenta urinara, enurezis, precum si urina abundenta, urinare frecventa.

Alte semne ale dezechilibrului organului energetic Vezica Urinara sunt tensiune oculara, cefalee, durere cervicala, lombara, la nivelul membrelor inferioare.

Schimbarile patologice legate de stocarea, descarcarea urinei, metabolismul apei, depind atat de rinichi cat si de vezica urinara.

Atentie! Un mediu in care predomina Frigul, sau consumul excesiv de alimente sarate pot dezechilibra buna functionare a organului energetic Rinichi si implicit a organului energetic Vezica Urinara. Deasemenea, Rinichii energetici sunt influentati negativ de sentimentul de spaima, care le colapseaza energia, sau de frica care le-o consuma. De aceea, atunci cand cineva se sperie, uneori acest lucru este insotit si de eliberarea brusca a urinei.

Ce este Tinctura Meridian Vezica Urinara?

Tinctura Meridian Vezica Urinara este un produs Santo Raphael, realizata dintr-un amestec de plante care echilibreaza activitatea organului energetic Vezica Urinara.

Stiind ca fiecare boala are si un anumit "tablou" psiho-emotional, tratamentul cu Tinctura Meridian Vezica Urinara ofera multiple avantaje prin:

a) corectarea simultana atat a dezechilibrelor de la nivel organic-fizic, cat si a dezechilibrelor de la nivel psiho-emotional, prin pastrarea vie a principiile active ale plantelor din componenta tincturii, ca urmare a prelucrarii adecvate a plantelor,

b) corectarea atat a excesului cat si a deficitului functionarii Vezicii Urinare energetice,

c) lipsa efectelor adverse atunci cand tinctura este administrata conform prescriptiei.

Cand este recomandata Tinctura Meridian Vezica Urinara?

Deoarece organul energetic Vezica Urinara este un veritabil "panou de comanda" pentru celelalte organe energetice, pe care le echilibreaza, este deosebit de utila dinamizarea acestuia si in caz de cefalee, tensiuni oculare, dureri la nivelul coloanei cervicale lombare, sau la nivelul membrelor inferioare, hemoroizi, afectiuni ale prostatei, ovarelor, carii dentare, etc

Tinctura Meridian Vezica Urinara este recomandata  in situatiile de dezechilibru mentionate anterior precum si, profilactic, chiar sanatosi fiind, atunci cand s-a desfasurat o activitate sustinuta in mediu friguros, angoasant.

sursa: ayurvedaromania.roArticole despre vezica urinara


Articole din Fitoterapie