facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Romani care s-au vindecat miraculos de CANCER

Documentare

Ionica Sava din Dumbraveni, Vrancea, a fost diagnostic la 48 de ani cu o boala grava. Medicii i-am spus ca rinichii sai sunt plini de pietre uriase si nu poate fi operat pentru ca sunt sanse mari ca organismul sau plapand sa nu reziste.
Pastilele date de medici nu l-au ajutat si barbatul ajunsese sa aiba dureri insuportabile. In perioada aceaa Nea Ionica a dat peste o carte despre care crede el ca i-a salvat viata. Acolo a citit despre efectele consumului de alune. Timp de 3 luni a mancat doar alune iar asta, zice el l-a salvat de la moarte.

Eu cred ca acest pom este un inger trimis de Dumnezeu pe pamant pentru ca pur si simplu mie mi-a salvat viata. Miezul alunelor de padure dizolva calculii renali. Am scapat de toate pietrele la rinichi, absolut toate. In primul an am urinat cu nisip, al doilea an n-am mai avut niciun fel de dureri si au trecut de atunci vreo 40 de ani de cand eu am consumat alune.

Ionica Sava are acum 82 de ani si continua sa manance zilnic alune de padure. In plus, a renuntat la carne si alcool in totalitate.
Sotia sa a invatat cu timpul sa puna in mancare alune in loc de carne si sa gateasca astfel zeci de preparate.
Hrana sanatoasa si miscarea zilnica il fac pe Ionica Sava sa aiba un stul de viata total diferit de cel al celor de varsta lui. Parul nu i-a albit si poate sa mearga 10km fara sa oboseasca. El are acum peste 100 de aluni si ii invata si pe altii cum sa se vindece.


Nicolae Pop a fost diagnosticat de 2 ori cu cancer la colon. A fost operat si a refuzat sa faca chimioterapie. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-si schimbe total alimentatia. Nicole Pop spune ca s-a vindecat cu ceaiuri si bai din mai multe plante, printre care si marul-lupului, napraznic, oregano, isop, menta, rozmarin, roinita, anghinare, sunatoare, coada soricelului. Alearga zilnic cativa kilometri si a renuntat complet la zahar.

Articole despre tratament cancer, vindecari cancer, tratament naturist cancer


Articole din Documentare