facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Remedii simple impotriva CANCERULUI ce pot da o speranta de VINDECARE

Sanatate

Deşi cancerul poate fi văzut ca o boală foarte complexă, este important să înţelegem că, cancerul este pur şi simplu un "simptom" şi vârful icebergului. Deoarece organismul  permite celulelor canceroase să se formeze şi să se multiplice, arata să existe un sistem imunitar slabit, toxicitate de multe feluri si deficiente nutritionale.

Remedii simple impotriva cancerului

Cercetarile arata că există sute de cure de cancer cunoscute şi eficiente. Iată câteva protocoale foarte simple:

1. Bicarbonatul de sodiu
1 lingurita de bicarbonat de sodiu şi sucul de la o lamaie organica amestecate într-o cana cu apă, de cateva ori pe zi, constituie o modalitate usoara de alcalinizare a organismului. Celulele canceroase nu se pot dezvolta într-un organism alcalin.

2. Macul canadian (Blood root)
Macul canadian este o planta perena care conţine un alcaloid numit Sanguinarine. Sanguinarine distruge celulele canceroase şi nu afectează celulele sănătoase. Acesta poate fi folosit intern sau extern aplicat ca unguent in caz de cancer superficial.

3. Chaga
Chaga este o ciupercă medicament, care a fost studiata în laboratoare de mulţi ani. Pare a fi un modulator al sistemului imunitar si are multe proprietati anti-cancer.

4. Vitamina D
Analizele de Vitamina D din sange ar putea ajuta la prevenirea cancerului şi la accelerarea recuperarii in caz de cancer.

Un studiu efectuat în 2006 a indicat că nivelurile scăzute de vitamina D in sânge au fost asociate cu o rata de supravietuire mai mica in cazurile de cancer de san post-menopauza.

5. Ceaiul Essiac
Formula originală a acestui ceai a fost de fapt o reteta veche a nativilor indieni care a fost folosita timp de sute de ani. O asistenta medicala din Canada a aflat despre el şi l-a recomandat unora dintre pacientii ei cu cancer şi apoi a început să vadă recuperări uimitoare. Ceaiul, format din mai multe ierburi anti-cancer şi purificatoare, poate fi consumat de mai multe ori pe zi.

6. Seminte de in si branza de vaci
Dr. Johanna Budwig, biochimist şi fizician german, este creditata pentru acest amestec vindecator, care a înregistrat o rată de succes de 90% in aproape 50 de ani. Combinaţia acestor două produse alimentare prevede acizi graşi esenţiali şi lipoproteine care reduc tumorile şi restabilesc sănătatea.

7. Uleiul de cânepă
Canabinoidele din cânepă distrug celulele canceroase. Punct. Şi, la fel ca toate celelalte remedii pe bază de plante, produse chimice din plante nu afectează celulele sănătoase. Au fost efectuate numeroase studii si s-au raportat efecte benefice asupra mai multor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de san.

8. Iodul
Se estimează că peste 85% din populatia lumii este deficitara in iod. Din moment ce productia de estrogen creste cu deficitul de iod, asiguraţi-vă că nivelurile de iod în fiecare an sunt in limite bune.

9. Melatonina
Melatonina este un puternic inhibitor al celulelor cancerului de sân. De fapt, în studiile de laborator, se pun celulele de cancer de san pentru a dormi şi isi încetinesc creşterea cu 70%. Melatonina, de asemenea, contracarează efectele estrogenilor.

10. Germenii de broccoli
În timp ce legumele crucifere, în general, sunt cunoscute pentru proprietatile lor anti-cancer, germenii de broccoli sunt de până la 100 de ori mai puternici. Germenii conţin sulforafan care nu numai ca distruge celulele canceroase, dar suprimă de fapt, creşterea şi răspândirea mai multor tipuri de cancer.

Exista sute de tratamente cunoscute pentru cancer care au salvat nenumărate vieţi. Desigur, vindecarea cancerului presupune vindecarea corpului ca un întreg. Modificarea stilului de viata si dietetic este, de asemenea, esenţial deoarece cancerul este doar simptom si NU cauza.

Sursa: http://www.naturalnews.com/036458_cancer_remedies_blood_root_vitamin_D.html

Articole despre cancer, tratament cancer, cancerul de san, vindecare naturala