facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Miracolul Gerson (The Gerson Miracle, 2004)

DocumentareUn remediu pentru cancer şi multe alte afecţiuni cronice şi boli degenerative a fost disponibil inca din 1928.
Terapia a fost dezvoltat de dr. Max Gerson, un medic german, denumit de catre laureatul premiului Nobel, Albert Schweitzer, drept "cel mai strălucit geniu medical care a existat vreodată. "

the-gerson-miracle

Acest film examinează multe dintre elementele Terapiei Gerson şi explică cum şi de ce au fost de vindecate de peste 75 de ani cazurile cele mai avansate de cancer prin utilizarea alimentelor si mijloacelor pe care Natura ni le pune la dispozitie.

Nouă pacienţi care au urmat terapia Gerson relateaza cazuri de recuperare din cele mai mortale tipuri de cancer (ficat, pancreas, ovarian) cu până la nouăsprezece ani în urmă. Mărturiile lor sunt dovezi evidente ale eficienţei terapiei.
Charlotte Gerson, fiica doctului Gerson,  descrie, de asemenea, eforturile ei de-a lungul vieţii, în ciuda opoziţiei puternice, de a menţine aceasta terapie în atentia noastra.

Articole despre terapia gerson, cancer, gerson dieta, gerson terapia, dieta gerson, terapia lui gerson, max gerson terapia cancerului, regimul gerson