facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

La Inceput a fost Lumina ( In the Beginning There Was Light, 2010)

Documentare

"La inceput a fost lumină" urmareste fenomenul de care doar câteva din lumea noastră occidentală sunt conştienţi, si care a fost total ignorat de către mass-media. In film sunt prezentate fiinţele umane care pot supravieţui fără alimente şi lichide, timp de săptămâni, ani şi chiar decenii.

Majoritatea oamenilor ar spune in mod spontan ca asta nu poate fi. Este imposibil!
Dar, pe baza rapoartelor certificate de experiente personale, interviuri şi experimente ştiinţifice de laborator, documentarul prezinta fenomenul de "a trai cu lumina" sau "breatharianism". Pricat de incredibil ar parea, cert este că există oameni azi şi altii care au trait cu cateva mii de ani în urmă, oameni care nu au nevoie de hrană, fie pentru a trăi sau pentru a sustine metabolismul. Ei trăiesc numai cu lumină. In timpurile moderne percepem acest fenomen ca un atac incredibil la conceptul nostru ştiinţific asupra lumii.
La-Inceput-a-fost-Lumina

La 17 septembrie 2010, P.A. Straubinger, un producator de film austriac, a lansat noul său film "La Început A Fost Lumină". Acest film ne învaţă despre capacitatea omului de a trăi în lumină sau prana. În ultimii ani, mulţi oameni din toata lumea au venit pentru a împărtăşi cu umanitatea capacitatea lor de a trăi fără mancare, o practică numită inedia, nutriţie solare, breatharianism sau hrană pranica.

In the Beginning There Was Light (2010)
Am Anfang război das Licht (titlu original)

"La început a fost Lumina" vorbeşte despre fenomenul "hrană de lumina" si despre faptul că există oameni care nu mănâncă şi nici nu beau.

Regizor: P.A. Straubinger
Data lansării: 17 septembrie 2010 (Austria)

Articole despre


Articole din Documentare