facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Dan McDonald - Cel mai sexy Raw Vegan Masculin

Stil de viata

Dan McDonald - "The Life Regenerator"- este atat un profesor extraordinar, cat şi un om obişnuit. Prin postări lui zilnice pe canalul "Liferegenerator" de pe YouTube, Dan se conectează cu oameni în calitate de antrenor, profesor şi Raw Food Chef. Dupa doar sase luni in care a postat clipuri video zilnic pe YouTube, Dan si-a luat avant in lumea dietei crude, castigand trei premii oferite de "Best of Raw" in anul 2009: Best Raw Vegan Educator, Best Raw Vegan Chef si - mai ales - Cel mai sexy Raw Vegan Masculin!

Dan-McDonald3

Fost culturist, Dan consideră ca alimentatia raw vegana bazate pe fructe şi legume, fara carne şi ouă, fara retete vegane complexe, este una din principalele modalităţi de a sprijini capacitatea naturala a organismului de a se vindeca, de a fi puternic, de a fi atletic şi de a găsi adevarata sănătate fizica, spirituala si emoţionala. Dan il considera pe Dr. Robert Morse, ca fiind unul dintre cei mai mari mentori ai sai, absolvind şcoală Dr. Morse în 2007 cu titlul de  Specialist Certificat in Detoxifiere. Anterior, cei 15 ani de studiu individual de nutriţie, sănătate, detoxifiere, exercitii, spiritualitate, vindecare si post, l-au ajutat sa impartaseasca cunoştinţe sale si altora.
Dan-McDonald2
De aproape un deceniu, Dan ne ofera un model de viata sanatoasa, iar exuberanta, pasiunea si stralucirea lui ne sunt exemplu clar de ceea ce inseamna dieta cruda pentru organismul uman, minte şi spirit. În fiecare zi, el aşteaptă cu nerăbdare să primeasca şi mai multe mesaje noi de la oameni care împărtăşesc modul în care au pierdut în greutate, le-a crescut energia sau chiar s-au vindecat de unele indispoziţii ingrijoratoare - toate prin vizionarea videoclipurilor zilnice ale lui Dan de pe YouTube. Dan stie ca a putea sa ajute pe multi alţii doar fiind el însuşi, este cu adevărat un dar... un dar pe care lui ii place sa-l daruiasca!

Dan-McDonald

Articole despre


Articole din Stil de viata