facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cura cu lamaie, grapefruit si portocale pentru purificarea limfei

Cure

Prin regimul alimentar in care predomina carnea, combinat cu consumul de cafea alcool si tutun, se aduce un mare aport de toxine in organism. Dupa cum stim, majoritatea bolilor sunt rezultatul acestui regim de viata nesanatos care impurifica fiecare celula a corpului nostru. Apare senzatia de greutate, confuzie, inertie imbacseala atat la nivel fizic cat si la nivel mental si chiar sufletesc. Acesta este un semnal de alarma pentru a ne transforma obiceiurile in mod benefic. Lamaia este unul dintre ajutoarele noastre de nadejde!Aceasta cura consta in a bea dimineata la sculare, un pahar mare de apa cu sare amara. Aceast gest are ca efect sa atraga toxinele prin intermediul limfei la nivelul intestinului gros, fiind apoi eliminate prin scaun.

Pentru a preveni deshidratarea corpului, se beau 2l apa+ 900ml suc de grapefruit +200ml suc de lamaie+ 900ml suc de portocale pe tot parcursul zilei, din jumatate in jumatate de ora primul pahar, la jumatate de ora dupa ce am baut solutia alcalina de dimineata. Nu se mananca nimic in afara sucului.

Daca totusi ne este foame, putem manca portocale sau felii de telina.

Aceasta cura de dezintoxicare dureaza 3 zile. Se repeta de 2 ori pe an sau la nevoie.
Precautii: este o cura acida, atentie marita daca ai probleme cu stomacul sau orice altceva si stii ca acidul în exces îti dauneaza.

In a 4-a zi putem incepe sa bem sucuri de legume precum si din alte fructe decat citricele. De asemenea putem manca felii de fructe sau legume sau orez bine fiert cu o lingurita de unt sau nuci macinate. Se poate consuma si miere. Ar fi foarte bine ca in continuare, sa va orientati spre un regim vegetarian sau lacto-vegetarian.

Sursa: http://lucacatalin.ro/site/cure-si-diete/diverse-cure-cu-lamaie.html

Articole despre lamaie, limfa, citrice, portocale, curatarea limfei, cura pentru limfa, grepfruit, suc de portocale