facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Charlotte Gerson - despre cancer si alte boli

Documentare

Charlotte Gerson, fiica medicului de renume Dr. Max Gerson, vorbeşte despre dieta, sanatate si vindecare naturala.

Clinica Charlotte Gerson a ajutat mii de oameni cu cancer în fază terminală şi alte boli fără speranţă de vindecare.

CharlotteGerson2

În acest film, la vârsta de 89 de ani, Charlotte Gerson este sanatoasa, activa, cu ochii limpezi, fără boli fizice sau alte boli legate de varsta.

"Pentru a putea lucra, organismul are nevoie doar de nutrienti proaspeti, organici, vegetali. Organismul uman nu este conceput pentru a functiona cu paste alba ... chimicale, sare, potenţiatori de aromă ... aceste lucruri nu se hrănesc trupul, ci otravesc sistemul. "

Charlotte Gerson bea exclusiv sucuri proaspete, crude cu enzime, elemente minerale şi vitamine, şi mănâncă exclusiv vegetarian, alimente proaspete, naturale, organice. În această formă, organismul poate absorbi si utiliza substantele nutritive în mod corespunzător.

Ea impartaseste cum tatăl ei si-a vindecat propriile dureri de cap, migrene congenitale, cu o dietă fără sare, vegetariana.

Mai târziu, el a descoperit ca dieta sa speciala vindeca si pe alţii cu migrene şi chiar cazuri de tuberculoza, cancer, hipertensiune arterială, diabet, artrita, astm, alergii, probleme renale, plus o serie de alte boli acute şi cronice, chiar şi "incurabile".

Doctorul Gerson si-a dat seama că el nu a fost tratat sau vindecat aceste afectiuni, ci mai degrabă, a ajutat  organismul sa-si reactiveze mecanismele proprii de vindecare. Acest lucru se petrece în cazul în care se renunta la medicina traditionala si se alege tratamentul printr-o alimentatie corespunzatoare.

Articole despre terapia gerson, cancer, gerson dieta, gerson terapia, dieta gerson, terapia lui gerson, max gerson terapia cancerului, regimul gerson, raw