facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Evitarea si tratarea naturala a CANCERULUI

Sanatate

Fiecare dintre noi cunoaste pe cineva care sufera de cancer. Aceasta boala distructiva a crescut constant și probabil va ocupa primul loc în principala cauza de deces în următorii câțiva ani.

Pentru a preveni aceasta boala și chiar a invinge cancerul, trebuie să aveți o înțelegere fundamentală a factorilor care facilitează dezvoltarea sa si ce anume poate stopa sau inversa procesul distructiv. Acesta presupune o schimbare totala a stilului de viata pe care o puteți începe urmând recomandările de mai jos.

Evitarea si tratarea naturala a cancerului

Înțelegand cancerul

În termeni simpli, cancerul reprezintă un proces de accelerare a creșterii nepotrivite, necontrolate a celulelor - un proces haotic în ordinea biologica. Examinate la microscop, celulele canceroase sunt anormale în formă, au format inconsecvent și dezorganizat și conțin structuri interne anormale ceea ce este esența de tulburarii biologice.

Cancerul, în ciuda fricii pe care o induce în oameni, este un fenomen natural care reprezintă răspunsul organismului la un atac continuu asupra echilibrului de catre numeroși factori.

Fiecare celula din organism are capacitatea de a deveni canceroasa. În mod normal, sistemul imunitar este capabil sa protejeze organismul prin distrugerea acestor celule sau sa le reprogrameze înapoi la funcționarea normală. Cu toate acestea, dacă sistemele de aparare ale organismului au fost deteriorate, acest proces nu se întâmpla, ceea ce permite cancerului să se stabilizeze.

Acesta este motivul pentru care intarirea sistemului imunitar este obiectivul fundamental în combaterea și tratarea cancerului.

Factori care pot facilita dezvoltarea cancerului

Atunci când începem să înțelegem că aceasta boala, cancerul, este în mare măsură o problemă a sistemului imunitar, următorii pași sunt de a face tot posibilul de a elimina aceste aspecte din viața noastră care il suprima sau il distrug. Ceea ce trebuie sa eviti:

- Razele X
- Excesul de lumina soarelui cu raze ultraviolete
- Expunerea la campuri electromagnetice
- Imediata apropiere a liniilor electrice
- Radiațiile nucleare
- Pesticide și erbicide
- Toxine industriale
- Imbaierea sau consumul de apa poluata, clorurata sau cu fluor
- Fumatul
- Terapiile hormonale
- Medicamente imunosupresive
- Consumul de alimente iradiate și aditivi alimentari
- Toxicitatea cu mercur (cum ar fi plombele dentare, canalele radiculare, fructele de mare contaminate)
- Utilizarea medicamentelor
- Deficiențele nutriționale
- Consumul de "alimente" sintetice
- Stresul cronic
- Emoțiile negative
- Toxicitatea intestinala
- Paraziții
- Infectiile bacteriene, virale și fungice (Candida)
- Cai de detoxifiere blocate
- Predispozitia genetica
- Iritantele fizice (de exemplu azbest)
- Consumul de alcool
- Organismele modificate genetic

Revizuirea acestei liste poate cauza disperare din cauza faptului că aceste lucruri par atât de înrădăcinate în stilul nostru de viață de zi cu zi și imposibil de evitat. Cu toate acestea, obiectivul nu este perfecțiunea, ci progresul spre eliminarea acestor factori, dacă doriți să crească foarte mult sansele de a elimina și evitara cancerul.

Factori care pot întârzia și elimina dezvoltarea cancerului

În schimb, Factorii care pot ajuta suficient pentru a opri și inversa dezvoltarea cancerului sunt asociati cu crearea unui sistem imunitar puternic și bine echilibrat. Există mai mulți factori de luat în considerare, dar de mare importanta pe lista sunt alimente pure și hrănitoare, pline de antioxidanti, precum și o atitudine mentala pozitiva. Ce anume să luam în considerare în cadrul acelor doi factori:

- Usturoi
- Ceapă
- Turmeric
- Cânepă
- Legume de mare
- Alge
- Aloe vera
- Legume crucifere
- Frunzele verzi
- Ciuperci medicinale (cum ar fi Reishi și Chaga)
- Cat's claw (Gheara matei)
- Graviola
- Pau D'Arco
- Yoga
- Meditație
- Plimbări în natură
- Rasul

Demne de luat în considerare sunt si legumele si fructele (scăzute de zahăr), apa pura, aportul adecvat de vitamina D, aerul curat și impamantarea.

Importante sunt si alte metode care promit, cum ar fi uleiul de canabis, terapia cu oxigen, terapia Gerson, iar tratamentul cu "antineoplastoni" dezvoltat de Dr. Stanislaw Burzynski.

În plus față de aceste abordări, este de asemenea important să se adopte o abordare proactivă de depistare a cancerului care nu implică în mod necesar o intervenție medicală, astfel încât să puteți recunoaște și să luati măsuri cat mai rapid, dacă este necesar.

Nu uitati, eliminarea sau evitarea cancerului necesită o schimbare stil de viata.

Pentru a începe, concentrati-va pe eliminarea câtor mai multi din factorii care facilitează cancerul și indreptati-va atenția asupra 8 alimente care ajuta in vindecarea naturala a CANCERULUI

Articole despre cancer, evitarea cancerului, tratarea naturala a cancerului, prevenirea cancerului, dezvoltarea cancerului