facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Oxiterapia si lupta impotriva virusilor

Alte terapii

Descoperirea oxiterapiei îşi are originea în ideea genială a dr. bacteriolog american Rosenow (1924) de a folosi o soluţie de 1,5 la sută peroxid de hidrogen (H2O2), substanţă utilizată astăzi la obţinerea apei oxigenate, pentru a distruge ("in vitro") un virus foarte puternic - streptococul neurotropic (ce ar produce boli mentale). Acest virus era rezistent între -150 gradeC şi +350 gradeC, fiind necesare 96 de ore de fierbere pentru a fi distrus în întregime. Pe baza potenţialului antiviral foarte puternic al peroxidului de hidrogen, dr. Rosenow a început studierea atentă şi sistematică a folosirii lui pentru tratarea bolnavilor cu boli virale şi cu alte infecţii. Pe langă terapia cu H2O2 a mai fost introdusă şi studiată, în acelaşi scop şi terapia cu ozon (O3).

Oxiterapia si lupta impotriva virusilor

Prin oxiterapie se poate scăpa de infecţia cu HIV

În prezent, se cunosc peste 30 de metode de oxiterapie ce folosesc peroxidul de hidrogen (H2O2) şi ozonul (O3), administrate pe căi diferite, în soluţii şi concentraţii diferite. După cum ne-a spus dna Simona Cofaru, cercetător chimist la Societatea Medicală "NATURASAN" Bucureşti (tel. 021/2111490), oxiterapia poate trata cu succes un număr mare de boli, unele chiar foarte grave: infecţia HIV, hepatita, unele cancere - gastric, pulmonar (nu în ultima fază) - scleroza multiplă, boli de sînge (leucemie), bolnavi cu infecţii multiple, boli de plămîni, sinuzită, diabet, reumatism, artrită, artroză, ateroscleroză. Metodele cu H2O2 sînt frecvent folosite deoarece sînt mai simple, ozonul (O3) necesitînd instalaţii şi condiţii speciale de lucru. "H2O2 se găseşte în cantităţi foarte mici în organism (sintetizat de peroxizomi, descompus de catalază) şi este implicat în activitatea sistemului imunitar uman. În cazurile în care cantitatea substanţelor străine nocive (virusuri, bacterii, etc.) din corp creşte prea mult, capacitatea normală, naturală, de apărare a organismului este depăşită. Prin introducerea H2O2 din exterior, sistemul imunitar este ajutat să facă faţă suprasolicitărilor şi să protejeze, în continuare, organismul", ne-a spus dna Cofaru.

Tratament cu perhidrol pentru purificarea organismului

Pentru a se convinge de eficienţa terapiei cu H2O2, dna Cofaru a făcut o experienţă pe propriul său organism: "Am folosit o metodă simplă, prin administrare orală, sub formă de picături de perhidrol (30 la sută H2O2) diluate în 200-250 ml apă de izvor, luate de 3 ori/zi, cu 20-40 minute înainte de mesele principale. Soluţia se prepară, se amestecă (cu lemn) şi se consumă imediat. Se clăteşte gura, apoi, de 2-3 ori cu apă şi se spală mîinile. Doza de perhidrol creşte progresiv, cu cîte 1 picătură/zi, pînă la o valoare maximă. Se menţine această valoare mai multe zile (pînă cînd reacţiile de purificare ale organismului se atenuează) şi apoi se scade doza treptat, pînă la doza de început. Se recomandă mai multe cure, cu pauză între ele de 10-20 de zile".

Doza trebuie stabilită corect şi respectată cu stricteţe. Cu cît boala este mai avansată, cu atît se începe cu o doză mai scăzută: "În general, se recomandă să se pornească de la 3 picături de perhidrol, de 3 ori/zi, crescînd doza cu 1 picătură/zi, pînă la 7-8 picături, de 3 ori/zi. Eu am folosit această metodă şi am făcut 4 cure cuprinse între 22 şi 36 de zile, cu pauze între ele de 15-20 de zile. Dozele (stabilite prin biodetecţie) de perhidrol au fost:
• cura I - de la 3 pînă la 7 picături, de 3 ori/zi;
• cura II - de la 4 pînă la 8 picături, de 3 ori/zi;
• cura III şi IV - de la 5 pînă la 9 picături, de 3 ori/zi.
Doza maximă a fost menţinută 6-8 zile. În timpul terapiei nu am luat nici un fel de medicament, iar alimentaţia a fost săracă în proteine animale, respectînd postul creştin (luni, miercuri, vineri - post negru). Efectele pozitive observate la nivelul organismului au fost: purificarea căilor nazale, îndepărtarea stării de oboseală, dispariţia durerilor la rinichiul stîng, timp de odihnă mai scurt, limpezirea minţii".

Cura cu perhidrol creşte activitatea sistemului imunitar

Ameliorarea stării de sănătate este susţinută, spune dna Cofaru şi de creşterea unor parametri ce au fost măsuraţi la începutul şi la sfîrşitul tratamentului: starea de sănătate totală a crescut de la 60 la sută la 85 la sută, activitatea sistemului imunitar a fost de 45 la sută la început şi de 82 la sută la sfîrşit, iar starea de sănătate a rinichilor a variat de la 53 la sută la 78 la sută. După terapia cu perhidrol, cîmpul sănătăţii (cîmp informaţional energetic) a crescut de la 3,6 m la 7,8 m.

Aceste rezultate de ameliorare a sănătăţii, împreună cu alte numeroase cazuri de vindecări miraculoase, recomandă metoda cu perhidrol ca o metodă simplă şi eficientă, în special, în cazul bolilor virale şi a infecţiilor multiple. Totuşi, înainte de a începe un astfel de tratament, este bine să vă adresaţi dnei cercetător chimist Simona Cofaru, de la Societatea Medicală "NATURASAN" din Bucureşti.

sursa: evenimentul.ro

Articole despre oxigen