facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Jillian Michaels - 30 Day Shred

Exercitii fizice

Când Jillian Michaels spune ca "poti pierde pana la 9 kg în 30 de zile", urmand programul ei de antrenament de 20 minute pe zi, asa este. Exista un motiv pentru care acest antrenament 30 Day Shred a avut un mare succes: functionează. Dar asta nu inseamna neapărat ca o să fie usor.

30 Day Shred are trei programe de antrenament de 20 de minute, fiecare dintre ele avand succesiuni rapide de forta, cardio si abdomene, precum si o relaxare. Sună usor? Gânditi-vă din nou.

Chiar si antrenamentul de nivel incepator este destul de solicitant. Michaels nu permite odihnă între seriile scurte de exercitii, de aceea rezultatele apar atât de repede.
JillianMichaels

Tranzitiile între exercitiile de forta, care pot include miscari clasice cum ar fi flotari sau repetari cu greutati mici, si cardio, iar apoi între cardio si abdomene, sunt doar de o secundă sau două.

"Acest lucru vă ajută să vă arde mai multe grasimi si calorii si pentru sa vă tonifiati trupul mult mai repede", incurajeaza Michaels in timpul exercitiilor. Există câteva exercitii adaptate pentru incepatori, dar chiar si pe ei, Michaels nu ii menajeaza; toată lumea trebuie sa faca sarituri si multe altele. "Am oameni cu 180 kg care pot face sarituri," spune Michaels "si daca ei pot face, si tu poti!"

Singurul lucru de care ai nevoie pentru 30 Day Shred este un set de greutăti mici de mână si, în cazul în care aveti o podea tare, aveti nevoie de o saltea pentru miscarile la sol. Acorda-ti 20 de minute pe zi, timp de o lună si obtine corpul suplupe care ti l-ai dorit dorit dintotdeauna.
A T.. Hurley

Jillian Michaels este cel mai dur antrenor TV, dar ea se implica să obtina rezultate mari. Programul complet include trei programe de antrenament de 20 de minute, care care difera prin nivelul de intensitate. Începeti cu nivelul 1 si avansati spre Nivelul 3 - în cel mai scurt timp veti obtine un corp suplu, sculptat.

Articole despre Jillian Michaels


Articole din Exercitii fizice