facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Dieta in cazul folosirii remediilor homeopate

Homeopatie

Pentru vindecarea cu remedii naturiste, in special cu cele homeopate si heliopate (insorite) trebuie evitate strict anumite substante si droguri pentru o durata de cel putin cateva saptamani (cel putin 2, in mod ideal insa intre 8 si 12 saptamani) pentru ca remediile sa-si face efectul si pentru ca in acest timp, intarit de remedii, sufletul sa poata sa refaca trupul. Altfel vindecare va fi incompleta sau in cel mai bun caz se elimina numai simptomele bolii, cauza ramanand inca prezenta.
alimentatie32

In principiu cele mai daunatoare substante sunt: cofeina (cafea, cola, ceai negru, antinevralnice) urmata de toxinele din carnea de porc precum si iutelile: piper, mustar, ardei boia, chili, etc. In timpul procesului de vindecare care dureaza mai multe saptamani pana la 2-3 luni sau chiar mai mult timp,  trebuie evitate in primul rand aceste toxine in mod foarte strict. Deja o singura ceasca de cafea poate opri complet si instantaneu vindecarea. Nici cartofii, vinetele si ardeii nu sunt recomandati in acest timp. De asemenea, ar trebui tinuta o abstinenta sexuala completa, deoarece forta de vindecare este risipita imediat atunci cand corpul isi pierde lichidele sexuale. Din pacate corpul nu are forte separate pentru sex si vindecare si odata risipita, forta vitala se reface numai dupa un timp de cateva saptamani.

De asemenea, anumite plante medicinale opresc efectul remediilor homeopate si trebuie evitate cel putin 1-2 zile: menta, camfor, musetelul, eucaliptul

Din cauza necunoasterii sau nerespectarii acestor factori multi pacienti nu pot fi vindecati cu ajutorul remediilor homeopate sau heliopate. Cat priveste remediile alopate, acestea nu vindeca deloc ci numai  inlatura pe scurt timp numai anumite simptome.  Remediile alopate (chimice) desi par mai comode, caci doctorii nu recomand nici un fel de abstinenta, nici dieta, nu aduc corpului decat boli suplimentare. Fiecare pacient trebuie sa aleaga drumul cel adevarat daca doreste sa-si vindece suferintele si din pacate acest drum necesita vointa si cunoastere, caci pilule care fac  minuni fara vointa de vindecare nu exista.

Remediile homeopate actioneaza des si in ciuda acestor substante, desi efectul lor va fi diminuat. Pentru cine are vointa si intelegere trebuie evitat totul cat mai strict.

Articole despre


Articole din Homeopatie