facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Apa are memorie

DocumentareDocumentar rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana
Acest film ce dezvaluie misterele apei are la baza cercetari ale oamenilor de stinta din lumea intreaga, concluziile acestora avand multiple si neasteptate implicatii in diverse domenii precum religia, spiritualitatea, biologia, ecologia, medicina, etc. Munca de pionierat apartine unui autor al mai multor carti de exceptie. Una dintre aceste carti "Mesajele ascunse din apă" prezinta munca revolutionara a omului de stiinta de renume international, japonezul Masaru Emoto, care a demonstrat stiintific ca apa are puterea de a reflecta gandurile, cuvintele, rugaciunile, sentimentele si muzica.
water

Prin cercetarile sale, stiinta confirma ceea ce traditiile spirituale sustin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul in care traim. Intrucat oamenii si Pamantul constau in mare parte din apa, mesajul autorului este unul al sanatatii personale, al revigorarii mediului la scara mondiala si al pacii universale care apare cu ajutorul fiecaruia dintre noi.

Intr-o conferinta exceptionala pe care Masaru Emoto a sustinut-o in Romania, ilustrand prin imagini rezultatele experimentelor sale a spus: "Apa are puterea magica de a da nastere tuturor lucrurilor si de a pastra informatia. In stadiul de fat, suntem aproape in totalitate apa, dupa nastere suntem peste 80 la suta apa, apoi suntem 70 la suta apa, pentru ca, dupa varsta de 60 de ani, sa devenim apa tot mai putin. Ce se intampla cand suntem doar 50 la suta apa? Ne ridicam la... ceruri. De ce nu putem trai fara apa? Pentru ca ea transforma energia si informatia".

Articole despre apa