facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

William Buhlman - Aventuri in viata de dincolo

Documentare


William Buhlman este unul dintre cei mai mari experti din lume pe tema experientelor extracorporale si are peste 40 de ani de practica in acest domeniu. El ofera aici un interviu introductiv despre expunerea sa din cadrul evenimentului Gateways Of The Mind, Londra, noiembrie 2013. William a investit foarte mult timp tinand discursuri despre explorarea constiintei la faimosul Institut Monroe din Virginia (SUA).


Autorul poate fi contactat pe pagina sa de web: www.astralinfo.org. Cartile sale au fost publicate in limba romana la Editura Infinit: www.editurainfinit.ro
AVENTURI ÎN VIAȚA DE DINCOLO este o călătorie de trezire spirituală puternică, o misiune îndrăzneață ce ne oferă răspunsuri și revelații. După ce a fost diagnosticat cu cancer, William Buhlman, autor al Aventuri dincolo de limitele corpului fizic, a urmărit să obțină răspunsuri la misterele existenței noastre după așa zisa moarte. Confruntându-se cu propria sa mortalitate, el a avut intuiții profunde despre ceea ce se află dincolo de corpul nostru fizic. Revelațiile din această carte pot fi o bază solidă pentru călătoria noastră în viața urmatoare. Autorul relatează propriile sale experiențe extracorporale și vise lucide, prin intermediul unui personaj fictiv, denumit Frank Brooks. Descoperirile sale sunt surprinzătoare, însă întotdeauna au un mesaj clar și evident: noi suntem ființe spirituale, puternice și chiar dacă nu suntem conștienți de acest lucru, noi ne modelăm propria realitate prin modul în care gândim și acționăm.
În tocmai cu natura gândurilor și acțiunilor noastre noi suntem ceea ce suntem în prezent și vom deveni în viitor. Scopul acestei cărți este de a ne pregăti pentru multitudinea planurilor subtile pe care le vom experimenta și de a înțelege procesul rezonator universal ce ne determină să devenim creatorii propriului nostru destin sau ai propriei noastre realități.
Sursa: http://editurainfinit.ro

Articole despre moarte