facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Intalnire cu Braco

DocumentareNu e nimic ce Braco nu poate face. Braco poate face totul. Când îl văd, simt ca un fel de electricitate prin corp. Şi simt că el mă ajută cu adevărat...

M-a ajutat cu sănătatea, cu familia, cu copiii mei... ştiţi cum e, întotdeauna sunt probleme... dar el m-a ajutat în fiecare zi. El m-a ajutat să trec prin greutăţi zi cu zi...
Braco2

Cum să zic, cu cuvinte pe care să le înţeleagă toţi... Aş zice aşa: Braco e un fenomen cu un sistem nervos extraordinar. Sistemul său nervos are mai multe sinapse. În felul acesta, conştient sau nu, el poate veni în contact cu acele lumi pe care noi încă le mai numim "lumi paralele".


În fiecare an, mii de oameni vin aici cu flori în mânâ, ca să-i ureze La mulţi ani, deşi nici nu-i ştiu numele real. O persoană care nu dă niciodată interviuri la TV, radio, ziare sau reviste.
O persoană care nu-şi face publicitate de niciun fel. Ei vin ca să-i mulţumească pentru ajutorul lui. El nu vorbeşte cu cei care îi cer ajutorul. El nu-i atinge, doar stă 5-10 minute în faţa lor. La distanţă de câţiva metri. El nu ia niciun ban de la vizitatorii lui. Toţi îi spun simplu: Braco.
Traducerea şi adaptarea: dumison

Articole despre braco, cine este braco, braco croatia, despre braco


Articole din Documentare