Dejunul Kollath
Gustari
Reteta este urmatoarea:
- se pun intr-un vas 3 linguri de faina integrala de grau peste care se pun 5 linguri de apa si se lasa 6 ore (de seara pana dimineata) la fermentat;
- in alt vas se pun 2 linguri de stafide care se acopera cu apa si se lasa peste noapte;
- dimineata se amesteca continutul celor 2 vase, fara sa se arunce apa si se rad peste acest continut 2 mere, se adauga 2 linguri de miere, 2 linguri de nuci pisate si 2 linguri de suc de lamaie, 5-6 migdale rase;
- se mananca dimineata.
Acestea sunt proportiile. Dvs. puteti consuma orice cantitate doriti, pastrand aceste proportii.
- se pun intr-un vas 3 linguri de faina integrala de grau peste care se pun 5 linguri de apa si se lasa 6 ore (de seara pana dimineata) la fermentat;
- in alt vas se pun 2 linguri de stafide care se acopera cu apa si se lasa peste noapte;

- dimineata se amesteca continutul celor 2 vase, fara sa se arunce apa si se rad peste acest continut 2 mere, se adauga 2 linguri de miere, 2 linguri de nuci pisate si 2 linguri de suc de lamaie, 5-6 migdale rase;
- se mananca dimineata.
Acestea sunt proportiile. Dvs. puteti consuma orice cantitate doriti, pastrand aceste proportii.