facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cura cu ulei de floarea soarelui

Cure

 

Se ia o lingura de ulei de floarea soarelui in gura. Ne clatim gura cu uleiul, il plimbam peste tot prin gura, fara sa inghitim nimic din el, timp de10-15 minute. Procedura trebuie sa fie facuta cu calm, fara graba, dimineata, pe stomacul gol.

Cura cu ulei de floarea soarelui

Dupa 15 minute uleiul se face alb ca laptele si apos. Apoi trebuie expectorat (scuipat) la canal pentru ca este plin de microbi  si foarte periculos pentru transmiterea diferitelor boli. Dupa ce uleiul a fost eliminat se va clati gura foarte bine cu apa, de mai multe ori, deoarece cea mai mica picatura poate deveni focar de infectie. Daca uleiul nu este alb, ci galben, inseamna ca procedura nu a fost executata corect, si deci trebuie repetata. Daca vrem ca tratamentul sa fie accelerat, vom repeta metoda de trei ori pe zi, timp de 14 zile.

Primele rezultate vizibile sunt: optimizarea fluxului sanguin, albirea dintilor. Veti simti o inviorare in intregul organism,  cura avand un efect tonic asupra sa. Este posibil ca in timpul tratamentului sa apara accentuarea unor tulburari, organismul poate reactiona, dar aceste semnale constituie dovada ca organismul a inceput sa reactioneze energic, sa se purifice de toxine, deci in asemenea situatii nu trebuie intrerupt tratamentul.

Indicatii:  boli cronice respiratorii: bronsita, astm; tulburari produse de oboseala, uzura si stres: cefalee, migrena, colita; varice; flebita, tromboflebita; afectiuni hepatice; afectiuni intestinale, afectiuni renale, afectiuni ginecologice; afectiuni articulare; eczeme, eruptii; boli de uzura.

 

Articole despre ulei