facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

10 reguli simple pentru pastrarea sanatatii si a frumusetii

Spiritualitate

1. Nu fiti niciodata deprimati. Tineti minte ca orice s-ar intampla este spre binele vostru. O stare de spirit proasta inseamna riduri in plus, de aceea lasati deprimarea la o parte.

2. Pentru ca pielea sa fie curata, proaspata si imbujorata, este de dorit sa va bucurati mai mult, sa ascultati muzica buna, sa discutati cu persoane tinere, pline de spirit.

3. Dormiti pe o suprafata tare fara perna (altermiteri pe gat vor aparea riduri), pe cat posibil aerisiti camera cat mai des. Aerul proaspat inseamna intotdeauna o fata proaspata.

frumusete

4. Faceti mai multe plimbari pe vreme ploioasa si cand ninge. Numai sa nu raciti. Aerosolii cu apa de ploaie si cu zapada maseaza pefect fata.

5. Cel mai simplu mod de ingrijire a pielii: adunati un lighean cu zapada, faceti un bulgare zapada, aplicati-l pe diferite zone ale corpului, si atingand usor pielea masati-o cu miscari circulare (procedura trebuie neaparat repetata de 2 ori pe zi, dimineata si seara). Apa obtinuta prin dezghet indeparteaza oboseala si are o actiune benefica asupra pielii, dandu-i prospetime.

6. Faceti exercitii de mimica. Asezati-va in fata oglinzii, relaxati-va. Indepartati orice gand din minte. Impingeti usor buzele inainte pronuntand sunetul "o".

7. Nu stergeti niciodata fata cu prosopul. Se va usca singura, aveti grija de epiderma. Clatiti mai des fata cu apa rece, cel mai bine cu lapte sau iaurt.

8. Folositi uleiuri in timpul noptii. Uleiurile protejeaza pielea de imbatranirea prematura. Trebuie aplicate cu buricele degetelor, cu delicatete, in sens invers sensului ridului. Succes!

9. Dupa o baie (dus) fierbinte, clatiti-va intotdeuna fata. Nu uitati sa faceti un dus dupa serviciu, imbracati-va in haine sport, usoare, asterneti un covoras si executati postura cadavrului, relaxarea totala a corpului si a psihicului. Odihniti-va 15 minute. Indepartati orice gand din minte. Imaginati-va ca aveti 17 ani. (Incercati si veti reusi.) Dupa aceasta, asezati-va in fata oglinzii si cu miscari blande aplicati-va o crema nutritiva.

10. Dupa 30 de ani, cand pielea isi pierde elasticitatea si stralucirea, se recomanda clatirea fetei de cateva ori pe saptamana cu o compozitie care contine substante biologic active, precum musetelul, cimbrisorul, sovarful, calendula.

Retete tibetate de frumusete - Viktor Vostokov

Articole despre frumusete


Articole din Spiritualitate