facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Nu renunta niciodata! Povestea lui Arthur

DocumentareArthur Boorman a fost un veteran cu handicap timp de 15 ani in urma Războiul din Golf si doctorii i-au spus că nu va mai putea să meargă vreodata.

El a dat peste un articol despre Diamond Dallas Page referitor la yoga şi a decis să încerce - el nu putea face exercitii traditionale, de impact mai mare, aşa că a trimis un e-mail lui Dallas, spunându-i povestea lui.

arthur

Dallas a fost atât de mişcat de povestea lui, incat a început sa-i  scrie şi sa-i vorbeasca la telefon lui Arthur - el l-a încurajat să continuie şi să creadă că orice este posibil. Chiar dacă medicii i-au spus de mers pe jos nu poate fi vorba, Arthur a perseverat. El a căzut de mai multe ori, dar a continuat.

Arthur s-a intremat rapid, si a inceput sa pierda in greutate foarte mult! Datorita antrenamentului specializat, el a dobandit un echilibru extraordinar şi flexibilitate - ceea ce i-a dat speranţa că poate, într-o zi, va putea să meargă din nou.

Povestea lui este o dovadă că nu putem pune limite asupra a ceea ce suntem capabili sa facem, pentru că de multe ori nu ştim potenţialul nostru. Nici Arthur, nici Dallas nu stiau ce avea să se petreaca, dar acest videoclip vorbeşte de la sine. În mai puţin de un an, Arthur si-a transformat complet viata. Daca ar fi stiut de ceea ce este capabil cu 15 de ani mai devreme....

Nu te gandi niciodata ca nu mai ai nicio posibilitate - poti prelua controlul asupra vietii tale si o poti schimba mai repede decât ai putea crede.

Sperăm că această poveste sa te inspire să-ti urmeze visele - oricare ar fi ele.
Orice este posibil!
Povestea lui Arthur apare în documentarul INSPIRED: The Movie. http://kck.st/JzNWAi

Articole despre


Articole din Documentare