facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Controlul oamenilor prin intermediul undelor electromagnetice – cautati pe Google: US 6506148 B2

De evitat

 

Un anumit tip de manipulare implică ştiinţa şi foloseşte progresele obţinute de cercetători în domeniul controlului minţii oamenilor prin intermediul ecranelor TV sau al monitoarelor computerelor.

Controlul oamenilor prin intermediul undelor electromagnetice

Căutaţi pe Google US 6506148 B2. Este seria unui patent înregistrat în SUA, care confirmă ceea ce se presupunea de mult: DA, există posibilitatea ca oamenii, la nivel planetar, să poată fi controlaţi prin intermediul monitoarelor TV şi a ecranelor computerelor. Sunteţi curioşi cum?

Înregistrarea patentului US 6506148 B2 nu ar fi fost o mare ştire (de altfel în SUA se înregistrează anual jumătate de milion de patente) dacă nu ar fi reprezentat dovada faptului că cercetătorii au brevetat pe această cale invenţia care permite controlul minţii celor care urmăresc programele TV.

Desigur, un anumit gen de control al minţii exista deja, de vreme ce, la drept vorbind, orice ştire sau calup publicitar manipulează comportamentul celui care priveşte programul respectiv. S-a vorbit de multe ori despre modalitatea în care o anumită reclamă, o anumită emisiune TV ori un program de ştiri modifică la modul concret opiniile telespectatorilor, inclusiv prin anumite elemente inserate la nivel subliminal în ele.

Un amănunt important este faptul că manipularea mediatică poate fi contracarată dacă sunt cunoscute tehnicile de manipulare pe care le implică! Însă invenţia patentată sub numărul US 6506148 B2 ocolește ceea ce noi putem conștientiza în mod obișnuit, astfel că nu ne permite să ne apărăm!

Patentul se referă la demonstraţia faptului că mintea umană poate fi manipulată/controlată prin intermediul unor impulsuri electromagnetice, precum cele emise de ecranele TV şi monitoarele computerelor, la frecvenţe mici (1/2 Hertzi sau 2 Hertzi).

Iniţial s-a observat legătura dintre impulsurile electromagnetice cu aceste frecvente şi pielea umană, apoi s-a evoluat şi s-a ajuns la a controla sistemul nervos. Controlul se realizează prin intermediul unei imagini de o anumită intensitate care este afişată pe ecranul computerului sau al aparatului TV, ulterior agentul manipulator (cel care deţine controlul programului software sau al staţiei TV) oscilând intensitatea imaginii de la 0,1 la 15 Hz.

Patentul a fost înregistrat în 2001 de către un „cercetător” despre care nu prea a auzit internetul… probabil că au auzit cei care este necesar. Dar, din 2001 şi până acum, cu siguranță tehnologia a evoluat uluitor de mult...

Putem să scăpăm de acest gen de control în masă? Desigur, dacă renunțăm la televizoare, laptopuri sau alte „gadgeturi”...

Dacă vă mai pierdeți vremea privind la TV vedetele zilei debitând tot felul de tâmpenii, partea și mai proastă este că în acest timp este posibil să fiți manipulați și controlați prin intermediul ecranelor.

Manipularea media este joacă de copii pe lângă cea făcută prin intermediul câmpurilor electromagnetice. Pentru că, atunci când undele electromagnetice încep să îţi influenţeze sistemul nervos, nu prea mai sunt şanse de a scăpa de acest control.

Acum ştiţi de ce uneori conaţionalii noştri (şi nu numai) ajung să aibă tot felul de idei și comportamente ciudate – ba votează câte un ticălos, ba ies în stradă să îşi omoare semenii necorporatiști, ba au impresia că fac revoluţii dacă se plimbă ca oile pe stradă zeci de kilometri în fiecare seară, trântind cu sticlele de plastic de asfalt.

Sursa: yogaesoteric.net

Articole despre manipulare, sistem nervos, unde electromagnetice


Articole din De evitat