facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Motive pentru care tratarea naturala a cancerului uneori nu da rezultate

Sanatate

Tratamentul alopat împotriva cancerului nu este atât de eficient cum se pretinde și de multe ori are moduri de a ascunde că acesta este ineficient, ceea ce duce la dispariția bolnavilor de cancer. Este ușor să se pretindă că pacientul pur si simplu a murit de cancer, nu de otrăvire prin chimioterapie sau radiații.
Rata celor care reușesc să se vindece este mică, în ciuda faptului că se dau publicității tot felul de statistici prin care se încearcă să se promoveze metodele alopate ca fiind singurele tratamente eficiente împotriva cancerului.

Pe de altă parte, cei care caută metode alternative de tratare a cancerului au o șansă mult mai mare de supravietuire, fără reacții adverse sau efecte secundare. Un vechi proverb spune: cu medicamente pe bază de plante, boala te poate ucide, dar cu medicamentele alopate, tratamentul te poate te ucide.
Dar, uneori, rata de supravietuire a bolnavilor de cancer scade de la 80% plus cu mijloace naturale alternative, la 50% sau mai puțin. Iată de ce.
Greșeli care trebuie evitate de cei diagnosticați cu cancer

• Graba în a accepta un tratament alopat. Atunci când sunt diagnosticați cu orice tip de cancer, pacienții sunt presați să înceapă un tratament imediat, altfel se vor confrunta cu o moarte iminentă. Tipurile de cancer care nu pot fi tratate, cum ar fi cancerul pancreatic, sunt oricum cancere pentru care nici medicina alopată nu are rezolvare. Deci, de ce atâta grabă? Perspectivele de recuperare cu metode naturale sunt reduse considerabil prin tratamente alopate dure, prin intervenție în forță cu chimioterapie care bulversează organismul bolnav. Bolnavul ar trebui să-și ia timp să cerceteze ce este mai bine pentru el.

• Dieta alimentară a bolnavului rămâne aceeași. Toate alimentele și bauturile procesate ar trebui să fie evitate complet. Alimentele vegetale și cele ecologice ar trebui să fie parte din dieta bolnavului de cancer. În primul rând ar trebui să se oprească consumul de carne, în special carnea rosie și toate preparatele din carne. Zahărul rafinat și glucidele rafinate crează mediul perfect pentru supravietuirea celulelor canceroase. Pancreasul furnizează enzime proteolitice care sunt folosite pentru a descompune proteinele animale și care pot de asemenea să rupă celulele canceroase. De ce să le irosiți pe descompunerea proteinelor din carne, când le puteți folosi pentru vindecare?

• Bolnavul consultă un singur specialist. Se recomandă ca în momentul în care un bolnav este diagnosticat cu cancer să se consulte mai mulți specialiști, dacă nu se merge la o clinică specializată în vindecare prin metode naturale, cum ar fi Clinica Gerson, Bio-Medical Clinic sau altele din Mexic sau Europa. Sunt însă și bolnavi care cu ajutorul unui bun specialist au reușit să țină boala sub control, asta dacă au urmat și o dietă adecvată.

• Nerespectarea indicațiilor medicului. De exemplu, la clinica din Franța Dr. Max Gerson a fost intrigat de lipsa de progres cu unii dintre pacienții săi. El a descoperit că un asistent a ascuns produse de patiserie care conțineau o mulțime de zahăr și carbohidrați care au ajutat celulele canceroase să supraviețuiască.

• Nu este suficientă o singură metodă de detoxifiere. O dietă organică bazată numai pe plante și sucuri naturale e posibil să fie insuficientă. E posibil să fie necesare și alte metode de detoxifiere, deoarece moartea celulelor canceroase crează toxicitate și împovărează ficatul. Terapia Gerson foloseste clisme de cafea pentru dezintoxicarea ficatului, la fel și Dr. Nicholas Gonzalez.

• Ignorarea aspectului mental, emoțional și spiritual în procesul de vindecare. Jurnaliștii și pacienții care investighează clinicile pentru tratarea cancerului prin metode alternative din Mexic sunt de obicei uimiți de atmosfera prietenoasă și relaxată pe care o găsesc acolo. Gândirea pozitivă și umorul sunt de ajutor. E posibil ca boala canceroasă să își aibă cauza tocmai în șocuri emoționale, stres și resentimente.

Articole despre tratarea cancerului