facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Dr. Calin Marginean - Iradiaza sau nu iradiaza telefoanele mobile?

Sanatate

Nu vreau să mă înţelegi greşit, drept pentru care vreau să îţi explic motivul pentru careEXTREM DE RAR caut să vorbesc la telefonul mobil (TM) ! Astfel - mie-mi sună foarte frecvent TM, fiind căutat de numeroase persoane.
Sunt şi medic specialist de medicina muncii, iar ca specialist şi în igiena radiaţiilor pot să vă spun că iradierea prin telefonul mobil este cruntă, iar pentru un pacient cu cancer este total indezirabilă !Caz concret:
- cand eu te apelez să zicem pe tine, utilizînd TM, acesta emite între 1,9 - 3 GHz (Giga-Hertzi) ca să conecteze antena de telefonie mobilă, iar aceasta pe tine.
- 1,9 - 3 GHz înseamnă că TM emite între...1.900.000.000 si 3.000.000.000 de vibraţii pe... secundă, vibraţii care trec prin fiecare celulă a corpului meu, dar mai ales a capului /craniului / creierului... etc!

- dacă fac cum e corect şi te contactez corect, pot reduce iradierea cu 50%.
Dar tot este ENORMA !
Ce înseamnă asta ?
Ţin TM în mână, la distanţă de corp, cu mâna întinsă şi când am văzut că ai răspuns, ABIA ATUNCI îl pun la ureche !
- însă DACĂ îl ţin la ureche să ţârâie pană când tu răspunzi, îmi "prăjesc" efectiv creierul !!
- pe de altă parte, să presupunem că eu te apelez pe tine şi DUPĂ CE ai răspuns, ABIA ATUNCI am pus TM la ureche.

NU UITA că bolta craniană (adică oasele parietale şi temporale) au o formă de... antenă parabolică, care concentrează undele în baza gâtului (adică în glanda tiroidă), în sâni şi în vârful plămânilor = zonele cele mai afectate DUPĂ creier !

- invers: mă suni tu pe mine !
Eu, ca bărbat ţin TM în buzunarul de la pantaloni.
Să presupunem că merg pe lângă o şosea cu trafic intens şi nu aud TM care începe să-mi sune, ci îmi dau seama că o face, datorită faptului că l-am pus şi pe vibraţii.
Pâna îl aud, duc mâna la buzunar, îl scot şi îl duc la ureche, TOATĂ zona bazinului meu a fost iradiată drastic !
Aşa azi, maine, 10 ani...!!!
- SĂ NU CUMVA să uiţi că iradierea este CUMULATIVĂ, deci se ÎNSUMEAZĂ orice doză "încasată" !!!
- da, TM obişnuite iradiază zdravăn, însă şi mai zdravăn iradiază TM cu internet pe ele (cele sofisticate şi "cu pretenţii"), dar cel mai mult iradiaza stick-urile ("wirelles") de conectare la internet prin unde !!!

-Avand în vedere cele de mai sus, plus faptul că persoanele mai mici de 18 ani sunt cu atat mai vulnerabile iradierii, cu cat varsta e mai mică, ar fi bine ca cei mici să nu aibă acces la TM, sau să-l utilizeze cat mai rar.
Frecvenţa cancerelor cerebrale în România este într-o drastică creştere şi mai ales la copii. Oare este întamplător ???
...drept pentru care în ceea ce mă priveşte NU sunt paranoic (părerea mea !), dar caut din răsputeri să mă protejez la rându-mi în faţa iradierii produsă de TM, ca să NU fac la randu-mi cancer !!!... din această cauză, de regulă, păstrez legătura directă cu cei care mă caută pe această cale !
Îţi doresc numai bine şi sănătate!

Articole despre Calin Marginean, radiatii, telefoane mobile, radiatii telefoane mobil, telefon mobil, radiatii electromagnetice