facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Olimpiq StemXCell - celula pluripotenta protectoare si potentatoare

Sanatate


Ajuta la inmultirea celulelor stem mature!

Are mai multi componenti si o eficienta mai mare!

"Medicina noului mileniu se bazeaza pe terapia celulei stem"

Se poate argumenta clinic ca prin sporirea celulelor stem organele disfunctionale se refac, isi recapata functiile initiale.

OLIMPIQ STEMXCELL este o noua descoperire, un produs nou pentru completarea hranei zilnice!

Cea mai importanta problema de actualitate in cercetarea celulelor stem este cea a inmultirii celulelor stem mature.

Daca putem sa determinam organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem, atunci putem sa remediem disfunctionalitatea organismului.

Adevaratul succes il obtinem daca determinam organismul sa remedieze, sa recupereze celulele pierdute ca urmare a bolilor, accidentelor sau pur si simplu prin imbatranire.

OLIMPIQ STEM - potenteaza celula stem

Substante active: polizaharide, tripsina, aminoacizi, fucsina, clorofila, nanosiliciu, licopina, polifenoli, flavonol, antioxidanti, fenitetilamin, fitocianin care sunt extrase din urmatoarele materiale de baza: Antrodia Camphorata, AFA (Aphenizomenon flos aqua), Fucoidan, Ganoderma Lucidum, Seminte de Canepa, Cartilaj de rechin, Clorofila, Porumb, Litiu.

CELL - protector al celulei stem

Componenti: gelatina, sorg, struguri rosii, mure negre, seminte de coacaze negre si extract din coaja acesteia, coaja de cirese amare, soc, coaja de prune si mere uscate, urzica, coada calului, flori de soc, extract din frunze de mesteacan, concentrat de seminte ale strugurilor rosii.

Intrebuintare:

1+1 capsule pe zi, in cazuri mai grave: 2+2 capsule pe zi. Trebuie inghitite cu multa apa. Ordinea pe care o propunem pentru consumarea celor doua preparate:

Mai intai luati protectorul celulei stem (CELL), apoi dupa 30 - 60 de minute, potentatorul celulei stem (OLIMPIQ STEM).

Capsula Olimpiq StemXcell sporeste numarul celulelor pluripotente, asigura si potenteaza patrunderea lor in organe si asigura implementarea lor, marind gradul lor de eficienta.

Numarul celulelor stem in 5 litri de sange variaza intre 5 si 25 milioane. Cu cat sunt mai multe celule stem cu atat este mai mare capacitatea de regenerare si vindecare a organismului. Pana la varsta de 20 de ani dispunem in general de 25 milioane de celule stem si de aceea ne vindecam usor si rapid. La acesata varsta se vindeca complet leziuni care la peste 40 de ani nu se pot regenera fara a lasa urme  (rani, fracturi, leziuni ale unor organe). La varsta de 30 de ani numarul celulelor stem scade de la 25 la 20 de milioane, iar la varsta de 40 de ani la 15 milioane, la 50 de ani la 10 milioane, iar la peste 60 de ani la 5 milioane.

Asta inseamna ca la peste 60 de ani scade la o cincime si capacitatea de regenerare si intinerire. Pentru depasirea bolilor este esential sa avem un organism puternic. Notiunea de organism puternic inseamna printre altele si faptul ca el are o capacitate superioara de regenerare. Sporirea celulelor stem cu 50% mareste intr-un mod spectaculos capacitatea de regenerare a organismului.

Prin folosirea Olimpiq StemXcell un om de 40 de ani poate dobandi un numar de celule stem apropiat celui de la varsta de 20 de ani. Un om de 50 de ani se poate compara astfel, din punct de vedere al capacitatii de regenerare a organismului cu unul de 20 de ani. Cunoscand toate acestea putem afirma cu siguranta ca Olimpiq StemXcell deschide noi perspective in prevenirea si vindecarea unor boli si pentru incetinirea procesului de imbatrinire.

Jolly jokerul organismului?

In ultima vreme auzim tot mai multe despre celulele stem si de sperantele ce se leaga de ele. Merita sa clarificam ce sunt si ce functie au in organism celulele stem si care este scopul cercetarii lor. Ne este de ajutor Szabo Laszlo, inovator-cercetator principal, care impreuna cu colegii sai, in urma unui studiu de mai multi ani, a dezvoltat un supliment nutritiv, care stimuleaza organismul sa produca o cantitate mult sporita de celule stem - cu 50% mai mult.

Celulele stem sunt celule care pana la sfarsitul vietii isi mentin capacitatea de a se diviza si sunt capabile sa se dezvolte in orice directie, adica din diferite celule stem se pot dezvolta variate tipuri de celule. Celula stem primara este cea diploida (zigotul) prin a carei segmentare se dezvolta embrionul. Intregul organism se dezvolta din aceasta unica celula, altfel spus, aceasta celula poate produce orice tip de celule. Celulele embrionului le numim celule stem pluripotens. Aceste celule sunt foarte flexibile, deschise si adaptabile, adica in afara de placenta pot produce celule de orice tip pentru organismul uman. In imprejurari favirabile celulele embrionului pot fi reproduse si se pot crea retele embrionare de celule stem. Din fatul ce se naste din embrion sunt peste 200 de feluri de celule si astfel iau nastere cele 200 de tipuri de celule ale organismului uman. O parte a celulelor intr-un organism dezvoltat raman intr-o stare de pluripotenta, acestea fiind celulele pluripotente mature sau de tesut. Posibilitatile celulelor pluripotente de tesut sunt mai limitate decat cele embrionale.

In imprejurari naturale, in general un tesut poate sa-si produca diferitele celule. Celulele stem apar in diferitele tesuturi ale organismului matur. Cele mai cunoscute sunt cele din maduva spinarii care printr-o divizare permanenta asigura formarea sangelui, adica produc diferite celule din sange: globule albe, globule rosii si trombocite.

In legatura cu celulele stem au aparut povesti dramatice conform carora pentru copiii foarte bolnavi s-au facut colecte publice pentru a fi tratati in China sau Ucraina. Aceasta celula pluripotenta "atottamaduitoare" practic poate sa vindece totul de la deficientele de vaz la cele neurotice, cardiovasculare.

Celulele stem se formeaza in maduva oaselor. Cercetatorii au descoperit ca la fel ca orice alt organ, ele pot fi stimulate la supraproductie. Dupa cercetarea a aproape 1000 de componente ale materiei au fost selectate 20 de substante naturale care au fost cercetate cu scopul de a stimula capacitatea maduvei osoase de a produce celule. Cercetatorii maghiari au gasit 9 substante prin a caror eficacitate se poate spori cu 50% cantitatea de celule stem din sange.

In mare masura acest lucru inseamna ca pe foarte multi bani, in strainatate ne-am supune unei terapii de sporire a celulelor stem. La un pret rezonabil, insa acest tratament se poate face si acasa. Grupul de cercetatori a efectuat cercetari la mai multe universitati din tara. Profesorii Ember Istvan si dr. Kiss Istvan de la Universitatea din Pecs nu au exclus posibilitatea ca materia cercetata sa ofere o terapie de viitor. Preparatul secret cuprinde extrase din plante de pe 5 continente. In patru luni mai mult de 100 de oameni au experimentat aceasta substanta.

"Unii s-au putut dispensa de ochelarii cu trei dioptrii, altii nu puteau umbla din cauza sclerozei multiple si acum merg la cumparaturi, ori unii care au fost penalizati pentru ca erau slabiti si nu puteau munci, acum revin la locul de munca." Aceste exemple ne-au fost oferite de conducatorul grupului de cercetare, Szabó László.

Pana acum numai un cercetator canadian a gasit o substanta care mareste producerea de celule stem. Am presupus ca daca exista o substanta atunci pot fi mai multe. Nu am gresit. Cu acest extract putem spori cu 50% producerea de celule stem ceea ce are o eficienta similara cu un tratament in strainatate. Fara lipsa de modestie afirm "este o descoperire senzationala pe plan  mondial".

Te intinereste si spiritual

Dupa nastere avem 20-25 milioane de celule pluripotente in sange. Pe masura ce imbatranim maduva osoasa produce tot mai putine, astfel ca scade capacitatea de regenerare a organismului. Pana acum se credea ca sistemul nervos dupa 35 de ani se degradeaza treptat deoarece ne concentram si ne amintim mult mai bine la 20 de ani decat la 60 de ani. Cercetari clinice au dovedit ca celula stem poate produce neuroni, pe cei vechi ii poate intari, astfel ca un om de 60 de ani poate fi spiritual atat de proaspat ca un tanar.

Asa cum explica Szabo Laszlo, cel ce a condus cercetarea pentru descoperirea unicului produs care determina sporirea cu 50% a celulelor stem, acestea au fost intai descoperite in tesuturile din maduva osoasa. Despre asa numitul tip de celula stem generatoare de sange (hematopoetica) s-a aflat ca din aceasta se trag si se completeaza toate tipurile de celule ale singelului, globulele albe si rosii, trombocitele. Totodata celulele stem descoperite in maduva osoasa alcatuiesc o paleta mai diversa de celule stem din care se nasc tesuturi conjunctive osoase, cartilaginoase, adipoase si de alte tipuri.

Experientele pe animale au dovedit ca celulele stem maturizate, bine ascunse in tesuturi sunt capabile sa se divida si sa se dezvolte corespunzator. Culegerea celulelor stem din tesuturi, desi nu ridica probleme de etica, precum tesuturile stem embrionale, este un procedeu greu si complicat de transplantare a celulelor stem din maduva osoasa sau din circulatia sanguina periferica dupa multe pregatiri.

Poate ca vor apare modificari in practica terapeutica cu celulele stem datorita descoperirilor stiintifice conform carora nu numai in maduva spinarii ci si in tesuturile adipoase, in radacina dintilor, in creier sau in inima se gasesc celule pluripotente.

Celulele stem mature din tesuturi pot fi folosite in terapii ce vizeaza inlocuirea ori completarea tesuturilor si celulelor bolnave si se poate ajuta tratamentul unor boli si maladii precum: Parkinson, Alzheimer, hemoragii cerebrale, diabet, boli cardiovasculare. O parte din celulele stem ale tesuturilor au o capacitate mai mare de transformare, de adaptare si sunt mai flexibile decat credeau cercetatorii pana acum. Celulele stem sanguine se pot dezvolta in celule hepatice ale muschiului inimii si ale trunchiului. In zilele noastre cercetatorii din intreaga lume cerceteaza cu entuziasm acele procese care sunt determinante pentru dezvoltarea si proliferarea celulelor stem. in terapia moderna, un rol important il pot avea acele cercetari care se straduiesc sa descopere substante care ajuta organismul sa-si pastreze zestrea celulelor stem si care sa actioneze pentru proliferarea lor.

Celulele stem care se produc in maduva indeplinesc functii vitale prin circulatia sanguina regenerand organe cu rol important in coordonarea imunitatii organismului.

Problema rezida in faptul ca pe masura imbatranirii formarea de celule stem incetineste iar la 60-70 ani scade la o cincime din numarul celor aflate in tinerete. De aceea consideram ca este important sa acceleram ritmul formarii de celule stem pentru a preveni imbolnavirile. Consecinta directa a scaderii si distrugerii celulelor stem este poroza maduvei oaselor adica scaderea eficientei sistemului imunitar si aparitia bolilor. Producerea celulelor stem poate fi oprita si de unele efecte externe asupra organismului precum: otravirea, iradierea, chemoterapia. Conform cercetarilor de specialitate este adevarata presupunerea ca incetinirea producerii celulelor stem si disparitia lor depind de unele boli cronice sau boli legate de varsta inaintata: diabetul 2, tumori provenite din sistemul vascular. De aceea este important sa gasim acea substanta naturala care odata introdusa in organism stimuleaza formarea celulelor stem si astfel incetineste imbatranirea, intareste capacitatea de autoaparare a organismului. Programul de cercetare condus de Szabó László practica de cativa ani experiente pe animale, astfel ca in organismul animalelor se implanteaza materie naturala pentru a clarifica daca unele substante precum: algele, canepa, usturoiul stimuleaza sau incetinesc generarea de celule stem in maduva osoasa. De aceea s-a facut experienta pe sobolani prin introducerea unor substante naturale despre care credem ca au o actiune pozitiva asupra maduvei osoase unde se formeaza celulele stem. Dintre cele 20 materiale introduse in animale s-a constatat ca 7 nu au efect, 4 impiedica formarea iar despre 9 substante ca stimuleaza formarea celulelor stem in maduva osoasa (le sporeste de 4 ori) si declanseaza formarea celulelor stem. S-a cercetat si durata de impregnare a acestor substante in maduva osoasa.

Acest fapt este hotarator in privinta capacitatii regenerative si imunitare a organismului. Aceasta experienta in cercetare este un moment important in terapia biologica deoarece introducerea materiei hranitoare pentru stimularea inmultirii celulelor stem este o interventie blanda (completarea hranei zilnice) care ajuta organismul sa se fortifice in procesul de autoaparare, in convalescenta si in vindecare. Daca pe cale naturala se pot stimula celulele stem sa se inmulteasca si sa se revigoreze, sa migreze acolo unde organismul are nevoie de ele (pentru regenerarea de tesuturi si organe) atunci pot fi evitate unele terapii  (costisitoare si complicate) ce trebuie facute.

Substantele naturale implementate asigura perpetuarea celulelor stem care se pot transforma in orice alta celula pentru a asigura functionarea viguroasa a organismului. Cercetarile sub conducerea lui Szabo Laszlo au ca scop gasirea acelor substante naturale care stimuleaza producerea de celule stem in maduva osoasa. Cercetari clinice au dovedit ca celulele stem de buna calitate sunt capabile de o mare divizare, adica pot produce neuroni iar pe cei imbatraniti ii pot revigora. Cunoscand toate acestea ne putem inchipui cum organismul unui om de 60 de ani poate accede la acea substanta care este capabila sa sporeasca celulele stem, migrarea lor din sange in tesuturi, implementarea lor, astfel omul in varsta putand sa ramana proaspat atat mental cat si fizic. Substantele naturale introduse in organism nu reprezinta altceva decat o terapie simpla cu celule pluripotente.

Cu preparatul pe baza de plante, care acum este fabricat si comercializat, putem spori cu 50% zilnic producerea de celule stem in maduva osoasa, afirma Szabo Laszlo. Acest mecanism eficient se explica prin faptul ca antioxidantii vegetali, substantele ce contin bioflavonide, asigura drumul nestingerit al celulelor stem in circulatia sanguina. Preparatul realizat de el, care completeaza hrana, faciliteaza tratamentul la domiciliu la un pret rezonabil.

Nu intamplator, profesorul Ember Istvan si conferentiarul dr. Kiss Istvan, cercetatori la Universitatea din Pecs au declarat: Nu este exclus ca inspirarea producerii de celule stem este un pas important spre practica terapeutica celulara. Acest produs care stimuleaza producerea celulor stem, ajuta organismul sa-si corijeze el insusi neajunsurile la recuperarea celulelor pierdute prin boala, accidente sau pur si simplu prin imbatranire. In acest scop nu trebuie ca celulele stem sa fie izolate, curatate, sau tinute in cultura "in vitro" ca sangele din cordonul ombilical. Nu sunt necesare tehnici scumpe de transplant, de maduva osoasa, si nici nu este nevoie de donatori greu de descoperit. Daca celulele stem se afla in toate tesuturile, atunci ele trebuie numai activate prin implantarea permanenta de substante naturale. Poate ca Szabo Laszlo si colaboratorii sai au pornit un program de mare anvergura pe mai multe decenii. Oricum primele rezultate sunt incurajatoare. Preparatul de proliferare a celulelor stem, realizat de cercetatori a fost folosit de proba la 100 de oameni.

Relatari:

"In sfarsit imi misc picioarele!"

Vass Ferencne, 51 de ani, din Szentes, din cauza sclerozei multiple nu poate sa-si ridice piciorul in pat decat cu mainile. Am inceput sa folosesc preparatul pe 28 ianuarie si acum pot sa-mi ridic piciorul fara ajutor pana la nivelul mesei. Nu ma dor incheieturile, pielea mi-a devenit neteda si elastica, pot sa dorm bine si sa ma dispensez de ochelarii de 1,5 dioptrii.

Paroczai Laszlo considerand ca nu are nimic de pierdut, a inceput sa foloseasca preparatul incepand din luna ianuarie. Dupa cum a spus in februarie 2006, trebuia sa se supuna a 6-a oara la operatia de peritoneu. A trebuit sa amane operatia pentru ca avea temperatura. A auzit de preparatul pentru sporirea celulelor stem si s-a gandit sa-l foloseasca inainte de operatie. Luand regulat acest preparat, dupa cum reiese din analiza cu ultrasunete, au inceput sa se regenereze tesuturilor peritoneului, care a inceput sa se ingroase. Acest barbat care avea meseria de zugrava declara ca acum are puteri sporite.

Din 20 ianuarie folosesc stimulatorul de celule stem. De atunci nu ma mai plang de hemoroizi. Mi-a disparut de deasupra gleznei si eczema si a incetat alergia la detergenti. Sufeream de artroza, dar dupa ce am luat timp de doua luni StemXcell pot sa alerg.

Barbatului meu i s-a imbunatatit vederea cu 2 dioptrii iar acum poate sa conduca si noaptea. Poate citi numerele masinilor ce merg pe sosea si observa fetele frumoase. Pielea mea a devenit neteda, a intinerit, parul sotului incepe sa devina din nou castaniu. Ochii spalaciti  si-au recapatat culoarea mai inchisa, albastra.
Mariann din Bekasmegyer

Am 23 de ani si am scleroza multipla. Din cauza bolii am pierdut trei locuri de munca. Incerc sa gasesc oameni cu probleme similare pentru a-i ajuta. Am aflat de preparatul Olimpiq StemXcell pentru sporirea celulelor stem. Il folosesc de 2 luni si constat o insanatosire semnificativa.
Istvan din Gyor

Salut! Dupa ce s-a epuizat o doza lunara de Olimpiq StemXcell pot sa va fac niste destainuiri despre rezultatele pozitive ale tratamentului. Cand m-am dus la medicul oftalmolog acesta s-a mirat de faptul ca mi s-a imbunatatit vederea cu 1 si 1,5 dioptrii. Ma bucur foarte mult si voi continua sa iau preparatul pentru ca am auzit ca poate actiona benefic in acelasi timp si in alte parti ale organismului.
Ildiko

Sunt un bunic de 54 de ani. Stau la calculator cu nepotelul si vreau sa va impartasesc un lucru interesant. De o luna si jumatate iau StemXcell. Credeti sau nu parul meu complet alb a inceput sa-si recapete culoarea castanie pe ceafa. Oare am intinerit?
Unchiul Feri din Lajosmise

Din ianuarie iau preparatul Stemcell iar dupa 2 saptamani au incetat complet durerile de articulatie, sciatica, de necrezut dar adevarat. Din martie iau Olimpiq StemXcell, iar dupa 4 saptamani durerile dintilor au incetat. Sunt multumita ca ma simt bine.
Kiraly Miklosne din Szigetszentmiklossursa: armonianaturii.ro

Articole despre


Articole din Sanatate