facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Iluzie si realitate (Illusion and Reality)

Documentare

Viata cotidiana pe care noi o percepem cu cele cinci simturi ale noastre, nu e realitatea. Fizica cuantica a demonstrat ca spatiul si timpul sunt iluzii ale perceptiei. Deci corpurile noastre nu sunt cu adevarat o realitate chiar daca ocupa acest spatiu.

iluzie-si-realitate

Ernest Rutherford a executat un experiment in Manchester care i-a dezvaluit interiorul unui atom. Oamenii de stiinta au fost socati sa descopere ca atomul este aproape in totalitate spatiu gol. Atunci s-a pus intrebarea: Cum este posibil ca acest atom gol sa alcatuiasca lumea solida care ne inconjoara?
Adevarata constiinta nu exista in creierele sau in trupurile noastre. Dar aceasta iluzie a trupurilor noastre individuale insotita de deinformarea privind adevaratele noastre origini, s-a manifestat prin ideea ca gandim independent unul de celalalt. Cu aceasta viziune distorsionata a lucrurilor, ar parea imposibil de explicat, stiintific vorbind, telepatia, clarviziunea, mediumurile spirituale si alte fenomene ce presupun transferul informatiei intre surse fara mijloace fizice de comunicare.

Articole despre


Articole din Documentare