facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Efectele OLIMPIQ StemXCell

Sanatate


Sa nu lasam sa ne imbolnavim!
Este mai bine sa previi decat sa tratezi!

Este un fapt dovedit ca, odata cu inaintarea in varsta, numarul Celulelor Stem existente in circulatie scade semnificativ. Numarul scazut de Celule Stem nu mai poate asigura o regenerare  corespunzatoare, ceea ce face ca odata cu imbatranirea, functiile si activitatea organelor sa scada.
Pe de alta parte s-a demonstrat si faptul ca, independent de varsta, cu cat exista mai multe Celule Stem in organism, cu atat starea de sanatate este mai buna.

Nivelul Celulelor Stem este cel mai bun indicator al starii de sanatate!

Nivelul Celulelor Stem este cel mai bun indicator al sanatatii circulatorii. Este mai bun decat nivelul colesterolului, tensiunea arteriala, glicemia etc. Este mai bun decat orice alt factor de risc cardio-vascular cunoscut. Si aceasta este valabila pentru orice sistem din organism.
Cu cat exista mai multe Celule Stem in organism, cu atat starea de sanatate este mai buna!

OLIMPIQ StemXCell nu a fost studiat cu intentia de vindecare!

Deoarece Celulele Stem adulte din maduva osoasa si din tesuturi alcatuiesc sistemul de "regenerare" naturala a organismului, scopul a fost stimularea regenerarii generale al organismului si echilibrarea, eventual reducerea fenomenelor de imbatranire.

Avand in vedere cele spuse mai sus, populatia tinta este categoria oamenilor in curs de imbatranire, lipsiti de boli grave. Aici as sublinia din nou importanta majora a preventiei primare si secundare!
Dar, fiind accesibil tuturor, acest produs poate fi utilizat si de catre oamenii suferinzi de diferite boli, care spera in posibilatile nelimitate ale Celulelor Stem.

Concluziile privind eficienta acestui produs s-au conturat pe baza relatarilor celor ce l-au folosit, sistematizandu-se efectele obtinute pe grupe de boli. Deoarece nu s-au realizat cercetari umane, nu cunoastem ce efect poate avea numarul crescut de Celule Stem in cazul diferitelor boli.

Despre cum poate actiona cresterea Celulelor Stem in diferitele boli, putem afla din relatarile bolnavilor care l-au folosit.

Ne putem de asemenea baza pe faptul ca, in mare parte, cunoastem comportamentul Celulelor Stem, locul pe care-l ocupa in organismul uman si rolul pe care il au in regenerare si reinnoirea organelor.

Cand incepe Olimpiq StemXCell sa actioneze?

Efectul se observa in general in decurs de 3 luni de administrare. Sunt persoane la care apar efecte favorabile deja dupa 1-2 saptamani de administrare, la altele abia dupa 2 sau eventual 3 luni. In situatiile in care nici dupa 3 luni de administrare nu apar transformari vizibile, atunci sansele unei eventuale vindecari sunt deja foarte mici.

Scleroza multipla

Cele mai multe solicitari si cele mai multe experiente pozitive apar in cercul bolnavilor cu aceasta afectiune. In cursul procesului autoimun, sistemul imunitar ataca si descompune teaca de mielina a dendritelor neuronilor. Aceasta boala se agraveaza treptat si in final duce la limitare in miscare.
Deoarece este urmarea unui proces autoimun, cresterea numarului de Celule Stem nu ofera certitudinea unei vindecari totale.
Se poate ameliora evolutia bolii si simptomele bolnavului se pot diminua. Nu este o terapie etiologica. Teaca de mielina, distrusa de catre sistemul imunitar, poate fi reconstruita pe baza numarului marit de Celule Stem; ulterior aceasta este din nou atacata de sistemul imunitar, dupa care iar se reface s.a.m.d.

Scleroza multipla - relatari

 • rigiditatea mai multor muschi afectati s-a ameliorat semnificativ;
 • miscarile fine s-au imbunatatit, (se pot hrani singuri etc.);
 • durerile musculare s-au ameliorat;
 • s-a imbunatatit capacitatea lor de miscare;
 • avem relatari ale unor persoane care foloseau scaunul cu rotile si care dupa 3 luni de utilizare a Olimpiq-ului au fost capabile sa se deplaseze cu ajutorul cadrului de mers;
 • aproximativ jumatate din pacientii suferinzi de scleroza multipla au relatat ca dupa 1-2 saptamani de utilizare, pe moment simptomele s-au agravat (rigiditatea musculara se intensifica, picioarele lor devin "aderente", mersul lor devine mai greoi, mai nesigur etc.);
 • aceasta simptomatologie dispare dupa 1-2 saptamani, dupa care se remarca o imbunatatire treptata;
 • conform relatarii neurologilor se pot sesiza fenomene identice si in cazul utilizarii tuturor
  medicamentelor alopate recomandate in tratarea sclerozei multiple.

Copiii cu hemoragie si hipoxie cerebrala la nastere

In urma bolii atat numarul celulelor cerebrale, cat si sinapsele dintre ele sunt afectate. Datorita acestui fapt acesti copii se dezvolta mult mai incet comparativ cu copiii de aceeasi varsta, atat in ceea ce priveste dezvoltarea locomotorie, cat si din punct de vedere psihomental.

Hemoragie si hipoxie cerebrala la nastere - relatari

 • la numerosi copii s-au imbunatatit dezvoltarea locomotorie si coordonarea miscarilor;
 • copiii care nu prezentau activitate locomotorie au inceput sa se rostogoleasca pe planul patului;
 • avem relatari despre copii care acum pot deja sa-si ridice capul, sa-si sustina trunchiul, sunt unii care sunt capabili deja sa stea in fund fara sprijin;
 • de asemenea a fost posibila stoparea hranirii prin perfuzie a mai multor copii!
 • accesele de plans, de furie s-au rarit semnificativ;
 • avem relatari despre un copil care timp de multi ani a pronuntat numai cateva cuvinte si acum
  poate enunte propozitii compuse din 2 cuvinte;
 • nu numai celulele cerebrale noi, ci si sinapsele dintre ele pot creste.

Boala Parkinson - relatari

 • mai multe ameliorari spectaculoase;
 • la mai multi pacienti mersul s-a ameliorat, iar tremorul s-a diminuat;
 • pot sa-si scrie numele si se pot barbieri singuri;
 • mersul lor specific, nesigur se imbunatateste, avem cazuri care folosesc bastonul in locul cadrului de mers.

Boala Alzheimer - relatari

Este cauzata de distrugerea celulelor cerebrale si de alterarea sinapselor dintre ele. Folosind Olimpiq-ul, s-au imbunatatit capacitatile cerebrale in cazul multor bolnavi, se poate discuta mai mult cu ei, lipsa lor de memorie se amelioreaza. La cativa pacienti s-a remarcat imbunatatirea orientarii spatio-temporale.

Accidentul vascular cerebral

Este de doua tipuri: hemoragic sau ischemic. Functia teritoriului cerebral lezat va fi preluata de teritoriul cerebral invecinat. In acest proces joaca un rol important atat marirea numarului de celule cerebrale cat si amplificarea sinapselor dintre ele.
Bineinteles sansa ameliorarii depinde de marimea si de localizarea teritoriului cerebral afectat precum si de vechimea accidentului

Cu cat debutul AVC-ului este mai recent, cu atat vindecarea este mai favorabila!

Accidentul vascular cerebral - relatari

 • o paralizie grava pe partea stanga, veche de 5 luni s-a ameliorat semnificativ, dupa o luna de administrare a Olimpiq StemXCell, pacientul s-a putut deplasa deja cu cadrul de mers;
 • incapacitatea lui de a vorbi s-a remis, acum poate vorbi coerent;
 • numerosi pacienti si-au recapatat treptat autonomia de miscare.

Boli de ficat

In cazul afectiunilor care implica lezarea celulelor hepatice am primit relatari despre ameliorarea bolii, practic in fiecare caz (hepatita autoimuna, inflamatie hepatica toxica, ciroza hepatica, hepatita virala etc.).
Ficatul este unul dintre organele care se regenereaza cel mai bine, proces in care atat celulele hepatice, cat si Celulele Stem periferice si locale joaca un rol important.

Boli de ficat - relatari

 • in cazul bolilor de ficat se poate obiectiva ameliorarea nu numai pe baza starii bolnavului, dar si cantitativ;
 • in multe cazuri valorile de laborator ale functiei hepatice s-au normalizat;
 • doi pacienti suferinzi de insuficienta hepatica si-au revenit intr-o saptamana;

Acestea sunt rezultate spectaculoase!!!

Diabet

Ma apeleaza indeosebi pacienti cu diabet de tip I, dependenti de insulina. In spatele afectiunii sta un proces autoimun orientat impotriva celulelor beta producatoare de insulina.
Se poate ameliora printr-un mecanism asemanator celui pe care il presupunem in cazul sclerozei multiple. Deci acele celule beta pancreatice distruse de sistemul imunitar, pot fi reconstruite prin regenerarea celulara cu ajutorul Celulelor Stem.

Cu cat este boala mai recenta, cu cat pacientul este mai tanar, cu atat rezultatele sunt mai favorabile.

Diabet - relatari

 • am avut un pacient de 9 ani, care dupa 6 luni de administrare de Olimpiq a putut decala inceperea administrarii insulinei;
 • la un alt baietel bolnav administrarea insulinei a putut fi sistata;
 • in general ne putem astepta la ameliorarea nevoii de insulina.

DIABETOLOGUL DUMNEAVOASTRA SA FIE INTOTDEAUNA INFORMAT!!!!!

Distrofii musculare progresive (atrofie musculara congenitala)

Afectiune musculara ereditara cunoscuta de foarte mult timp. Miopatia cea mai frecventa. Defectul consta in metabolismul fibrelor musculare, care cauzeaza o tulburare functionala si conduce la  restructurarea morfologica a celulelor musculare, apoi la distrugerea fibrelor musculare. Debutul are loc in intervalul: copil mic pana la varsta de 30 de ani.

Distrofii musculare progresive - relatari

 • unii dintre pacienti se pot deja ridica in picioare, mai multi sunt capabili sa stea in picioare fara ajutor;
 • in 2 cazuri forta musculara a crescut, pe baza masuratorilor;
 • avem relatarea unui pacient care inainte era incapabil sa se pieptene, sa se imbrace singur, acum poate sa faca aceste lucruri fara ajutor;
 • este adevarat ca este o boala determinata genetic, dar deteriorarea metabolismului si astfel  modificarea muschiului apare mai tarziu;
 • celulele musculare nou formate pe baza Celulelor Stem sunt practic inca functionabile, degenerarea acestora se va produce mai tarziu.

Acondropatia

Reprezinta hipoplazia cartilajului de crestere, perturbarea dezvoltarii lui, in urma careia apare cresterea, perturbarea osificarii, fracturi osoase.
La un copil de 10 ani, cu ocazia ultimului accident s-a evidentiat prin radiografie fractura de os. Dupa 4 saptamani de administrare de Olimpiq s-a efectuat radiografia din nou. Fractura osoasa s-a vindecat mult mai repede decat era de asteptat si erau deja vizibile cartilajele initiale, in curs de formare.

Refluxul gastro-esofagian

Sucul gastric reflueaza in esofag, provocand la nivelul mucoasei inflamatia si ulcerarea acesteia. Refluxul apare datorita slabirii sfincterului gastroesofagian care astfel se deschide sub actiunea presiunii abdominale.  

Refluxul gastro-esofagian - relatari

 • la multi dintre pacienti, simptomele s-au ameliorat mult mai rapid;
 • endoscopia a dovedit regenerarea mai rapida a mucoasei esofagiene;
 • deoarece mucoasa tubului digestiv este unul din tesuturile care se regenereaza cel mai rapid, asadar nu este surprinzator ca leziunile acesteia se recupereaza si mai rapid in cazul unui numar crescut de Celule Stem.

Leziuni de arsura

Acest pacient a suferit un accident casnic, hainele luand foc. Pe alocuri a suferit arsuri de gradul 3. S-a discutat necesitatea transplantului de piele, dar dupa utilizare timp de o luna a Olimpiq-ului acesta nu a mai fost necesar, deoarece a avut loc o producere masiva de celule epiteliale.
Arsurile care implica o distrugere mai mica de celule epiteliale se vindeca mult mai rapid si contractura nu mai apare in membre.
Deoarece alimentarea cu sange a pielii nu este afectata, Celulele Stem din circulatie ajung mai rapid in teritoriul lezat, si pot adera acolo cu usurinta.

Ischemia  membrelor inferioare

Datorita aterosclerozei, alimentarea cu sange a membrelor inferioare este din ce in ce mai deficitara, ducand la dureri musculare in timpul mersului. In stadiul final aceste dureri ischemice apar si in repaos.

Ischemia membrelor inferioare - relatari

 • primim relatari de la foarte multi pacienti cu aceasta afectiune;
 • distanta de mers la care apare durerea s-a marit semnificativ;
 • durerile de repaus s-au ameliorat;
 • in doua cazuri operatia de bypass planificata a fost amanata!!!
 • pe baza cresterii numarului de Celule Stem, numarul capilarelor se mareste, se dezvolta circulatia colaterala, ceea ce imbunatateste semnificativ circulatia din membre.

In decembrie a avut loc deja o experienta umana:

 • s-au izolat Celule Stem adulte proprii, apoi s-au injectat in muschiul unei gambe, afectate de ischemie;
 • s-a remarcat ca acest picior s-a vindecat mult mai bine, decat celalalt, in care nu s-a administrat Celule Stem;
 • distanta dybasica s-a marit;
 • s-au gasit capilare nou-formate, recent dezvoltate in muschii afectati.

Ulcer ischemic gambier

In contextul perturbarii circulatiei sanguine datorita alimentarii insuficiente cu substante nutritive si oxigen apar ulcere trofice. Pronosticul acestor leziuni este foarte prost, deoarece in acest caz factorul declansator persista.

Ulcer ischemic gambier - relatari

 • ulcere existente de ani de zile au inceput sa se micsoreze, unele s-au vindecat complet;
 • vindecarea este favorizata de imbunatatirea microcirculatiei si de capilarele recent formate;
 • regenerarea pielii este mai buna datorita sursei crescute de Celule Stem.

Anemie - relatari

 • hemograma bolnavilor care necesita eritropoetina s-a imbunatatit semnificativ, necesarul lor de EPO s-a diminuat considerabil;
 • nivelul fierului sanguin al bolnavilor cu carenta de fier a crescut semnificativ;
 • anemia aparuta in urma sangerarii s-a vindecat rapid.

Curiozitati

 • disfunctiile erectile din cazul multor pacienti de ateroscleroza si diabet s-a ameliorat semnificativ;
 • intoleranta la lactoza practic s-a vindecat;
 • incontinenta aparuta ca o consecinta a unei operatii sau leziuni, in cateva cazuri s-a remis;
 • doi pacienti in coma (dupa 1 si 3 ani) si-au revenit, unul din ei a parasit spitalul pe propriile lui picioare; celalalt poate fi hranit, i se poate da sa bea in timp ce sta pe marginea patului.

Efecte secundare

 • eruptii cutanate alergiforme
 • diaree
 • constipatie
 • balonare
 • temperatura ridicata
 • agitatie
 • senzatie de caldura
 • rareori amplificarea temporara a simptomelor

sursa: Vita Crystal Institutesursa: armonianaturii.ro

Articole despre


Articole din Sanatate