facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Eckhart Tolle - Sa aducem linistea in viata de zi cu zi

DocumentareIn aceasta conferinta, Tolle ne instiinteaza de la inceput ca discursul sau nu intentioneaza a fi unul interesant, pentru ca nu se vrea o hrana pentru ganduri, cu teorii, credinte, puncte de vedere, ci un lucru mai profund decat dimensiunea in care suntem blocati.
Cei care vin sa il asculte pe Eckhart Tolle isi doresc sa experimenteze un nivel de constiinta diferit de cel normal, care este caracterizat de nevoia compulsiva de a gandi si a eticheta totul, de a interpreta si a judeca.

EckhartTolle

Tolle observa ca aceasta conditionare mentala in care traim este veche de mii de ani, iar mintea este perfect multumita cu ea. Pentru a ne elibera de aceasta identitate creata de minte nu este necesara o harta sau reteta (pe care mintea le-ar iubi, pentru ca ea are mereu nevoie de mai mult si de viitor).

In multe persoane ia insa nastere aceasta abilitate noua de a pasi dincolo de miscarea gandurilor, chiar si numai pentru o clipa. Este o clipa pretioasa de intensa atentie, deoarece capacitatea de a fi constienti fara ganduri este extraordinara.

Articole despre Eckhart Tolle, Sine