Sucul de patrunjel - Sucuri | SuntSanatos.ro
facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Sucul de patrunjel

Sucuri

Sucul de patrunjel este extrem de util in mentinerea sanatatii glandei tiroide si a suprarenalelor. Stimuleaza functionarea tractului digestiv, este un bun diuretic folosit in hipertrofia de prostata. Stimuleaza pofta de mincare, dar ajuta si la normalizarea ciclului menstrual, imbunatatirea respiratiei si a ritmului cardiac. Este foarte eficient in bolile de ochi, inclusiv ca remediu in cataracta. Sucul de castravete este depurativ, dezintoxicant si foarte util in cosmetica, luptind impotriva ridurilor si pistruilor. Contine vitamine (A, B, C), oxid de calciu, magneziu, sulf. Se recomanda in stari subfebrile, intoxicatii, reumatism.

suc-verde

Are proprietati esentiale in metabolismul oxigenului, in mentinerea functionarii normale a suprarenalei si tiroidei, in pastrarea sanatatii vaselor sanguine, mai ales a capilarelor, este execelent pentru caile genito-urinare, de mare ajutor in cazul pietrelor la rinichi si fiere; este eficace in afectiuni ale ochilor: ulceratii de cornee, cataracte, conjunctivite, afectiuni ale nervului optic si, combinat cu morcov, telina, andive, da rezultate in inertii ale pupilei.

Impreuna cu sfecla, morcov, castravete, luat regulat si fara a consuma zaharuri, regleaza si vindeca tulburarile menstruale, inlaturand durerea.


Articole despre patrunjel
Suc verde - mazare cu patrunjel
Patrunjel
Vinul de patrunjel
Sfaturi simple pentru o buna detoxifiere
15 utilizari medicinale ale patrunjelului
Suc verde: spanac, patrunjel, pere, telina si mere (video)
Patrunjelul
Patrunjelul - o farmacie in farfurie
Patrunjelul, o sursa sigura de sanatate

Articole din Sucuri:
Dieta alcalina - O bautura verde este ca apa vie pentru celulele noaste (video)
Sucul de cirese
Sucul de morcovi
Sucul de zmeura
Sucul de sfecla
Pina Colada - nuca de cocos, ananas (video)
Sucul de sparanghel
Suc de mere, papadie si lamaie (video)
Sucul de lamaie
Energie verde (video)