Sucul de lucerna - Sucuri | SuntSanatos.ro
facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Sucul de lucerna

Sucuri

Este indicat in bolile arterelor si inimii, tulburarile respiratorii, infectiile sinusurilor si plamanilor, ca si ale bronhiilor.
Este foarte tare pentru a fi consumat simplu, deci trebuie combinat cu suc de morcovi.
lucerna4

Lucerna este denumita si parintele tuturor plantelor, datorita efectelor sale terapeutice deosebite.

In acest scop, se folosesc frunzele, din care se obtine un extract natural. In aceasta planta se gasesc opt aminoacizi esentiali. Ea contine o cantitate mare de beta-caroten, vitamina - B, C, D, E si K, minerale - potasiu, fier, calciu, fosfor.

Principalele active din lucerna actioneaza lent, dar eficient. Ele scad pierderile sanguine excesive din timpul ciclului. Are efect antihipertiroidian. Faciliteaza absorbtia si utilizarea glucidelor, a proteinelor si a calciului. Fortifica sistemul imunitar. Lucerna este foarte indicata in tratamentul micozelor. In acest scop, este bine a se folosi impreuna cu acidophilus, caruia ii potenteaza actiunea. Incetineste procesul de imbatranire. Asigura un somn mai odihnitor. Avand in vedere continutul crescut in numeroase vitamine liposolubile si stiindu-se ca acestea se acumuleaza in organism, utilizarea extractului natural din frunze de lucerna se recomanda numai doua-trei luni, dupa care se va face o pauza de o luna. Aceasta recomandare se refera mai ales la persoanele cu afectiuni cronice. Cei ce urmeaza un tratament cu anticoagulante pot consuma extract de lucerna sau alte produse cu vitamina K numai la recomandarea medicului.


Articole despre lucerna
Lucerna, tonic miraculos
Germenii - o minune pentru sanatate
Lucerna - Marele Tamaduitor

Articole din Sucuri:
Sucul de spanac
Sucul de prune
Sucul de ridiche
Sucul de afine
Sucul de cartofi
Suc de telina, salata verde, nuca de cocos (video)
Sucul de laptuca
Sucul de grapefruit
Sucul de ceapa
Sucul de struguri