facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Si-a vindecat mama de CANCER de PIELE folosind ulei de cocos si bicarbonat de sodiu

Sanatate

Kyneret Azizo, o tanara din Canada, si-a vindecat mama de cancer de piele folosind ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.

In ultimii trei ani, mama ei suferea de un tip de cancer al pielii numit carcinomul bazocelular, o forma de cancer de piele mai putin agresiva decat melanomul.

Afectiunea s-a manifestat mai intai sub forma unei mici leziuni la nivelul scalpului care a evoluat in timp. Tratamentul recomandat de medici a fost cel chirurgical de indepartare a celulelor canceroase, operatie realizata de doua ori fara rezultat. Vazand asta, tanara a inceput sa caute pe internet tratamente naturale si a descoperit mai multe marturii ale unor persoane care s-au vindecat complet de cancer bazocelular, utilizand doar bicarbonat si apa. Cancerul nu poate sa se dezvolte intr-un mediu alcalin. Si asta este exact ceea ce produce bicarbonatul.

Si-a vindecat mama de cancer de piele folosind ulei de cocos si bicarbonat de sodiu

Tanara a utilizat un amestec de ulei de cocos si bicarbonat. Se stie ca uleiul de cocos ajuta la regenerarea celulelor pielii. Amestecul a fost aplicat zilnic pe zona afectata. Rezultatele au fost uimitoare. Dupa 3 saptamani rana s-a inchis complet. Apoi a continuat sa aplice bicarbonat de sodiu si ulei de cocos IN FIECARE ZI, impreuna cu tampoane de bumbac inmuiate in otet de mere.

Tratamentul efectiv:
- Ulei de cocos, organic, crud
- Bicarbonat de sodiu fara aluminiu (se gaseste la farmacie, nu se foloseste bicarbonatul alimentar)
- Polysporin Triplu 3 Antibiotic sau orice alt unguent antibiotic pentru aplicare in timpul noptii

Se amesteca o parte bicarbonat de sodiu cu o parte ulei de cocos pana devin o pasta usor de aplicat. Uleiul de cocos se foloseste sub forma lichida, topit. Se aplica amestecul pe zona afectata, fara sa se frece, lasand-o cat mai mult timp posibil. Apoi se aplica pe cap o casca de plastic sau o punga.
Se realizeaza 3 aplicari pe zi in prima saptamana, 2 incepand cu cea de-a doua saptamana, iar zona afectata se curata adecvat inaintea fiecarei aplicari.
O celula bazala are radacini ce patrund mult mai profund in piele decat pare, nu este doar la suprafata, de aceea este important sa se continuie tratamentul pentru mai mult timp, chiar daca pielea s-a refacut pe deplin.

Acest tratament nu este doar eficient, este si accesibil ca pret, sigur si fara efecte secundare.
Oamenii trebuie sa inteleaga ca in mainile lor sta puterea de a se vindeca pe ei insisi. Trebuie sa ne facem singuri propriile noastre cercetari si sa ne revendicam propria putere de vindecare.

Informatiile prezentate au titlu informativ si nu substituie sfatul medicului sau al altui specialist in terapii naturale.
Sursa: http://www.collective-evolution.com/2014/03/24/how-i-healed-my-mothers-skin-cancer-at-home/

Articole despre nuca de cocos, bicarbonat, ulei de cocos, cancer de piele, carcinomul bazocelular, vindecare