Sunt sanatos si ma bucur de viata!

Ouale de prepelita

Ouale de prepelita


Potrivit cercetarilor efectuate in laboratoare, forta curativa a oului de prepelita se datoreaza continutului sau ridicat de substante active.


Desi e de 5 ori mai mic decat oul de gaina, el are in compozitie de 15 ori mai multa Vitamina B2, de 6 ori mai multa Vitamina B1, de 7,5 ori mai mult fier si de 5 ori mai mult fosfor.

Oul de prepelita are proprietati afrodisiace, antialergice, antitoxice, hipotensive, revigorante, antiastmatice si antianemice. Datorita proprietatilor sale, oul de prepelita este indicat intern in impotenta sexuala, astm bronsic, rinita alergica, hipertensiune arteriala, ulcer gastric, anemie feripriva, toxemie, nevroza astenica si friabilitatea unghiilor.

Extern se foloseste impotriva eczemelor si seboreei.

Se administreaza crude, de 3 ori pe zi, intre mese.
Daca nu tolerati ouale crude, le puteti combina cu sucuri de legume si fructe. Cura se desfasoara dupa urmatoarea schema: in prima zi 1 ou, a doua zi 2 oua, a treia zi 3 oua si tot asa, pana se ajunge la 8 oua pe zi, dupa care se scade doza treptat dupa aceeasi schema.
Tratamentul poate fi reluat dupa o intrerupere de 1-2 saptamani.


In uz extern, se unge zona afectata cu continutul oului bine omogenizat intr-un pahar.



sursa: topsanatate.ro
Navigare rapida: Home